KIA na ženevském autosalonu 2018

Světové premiéry vozů Kia Ceed a Kia Rio GT Line.

Pokud jste navštívili expozici značky KIA na letošním Ženevském autosalonu, určitě Vašemu oku neunikly vzrušující inovace a výjimečné přírůstky v produktové řadě Kia, včetně světové premiéry nového modelu Kia Ceed. Tomuto již ikonickému hatchbacku dala Kia do vínku dosud nejvýraznější stylistické pojetí a nejvyspělejší techniku ve své třídě. Po jeho boku stála navíc nová Kia Ceed Sportswagon, která k výše uvedeným přednostem přidává ještě výjimečnou prostornost a všestrannost. Světovou premiéru v Ženevě slaví také nová Kia Rio GT Line. Rio se poprvé představuje s novou, sportovně laděnou specifikací GT Line, jež zanechá silný dojem stylistickými detaily v exteriéru i interiéru, inspirovanými automobily kategorie gran turismo, přeplňovaným motorem s pohotovými reakcemi, nejmodernější technikou a špičkovými bezpečnostními prvky. S velkou hrdostí vystavujeme rovněž nový model Kia Optima Sportswagon, který kombinuje velkorysý zavazadlový prostor a všestrannost kombi s vylepšeným designem a ještě sportovnějším vzhledem. Maximální komfort a potěšení z jízdy si budete užívat v prvotřídním interiéru s výbavou ze světa high-tech.

 

SPRÁVNÉ MÍSTO, SPRÁVNÁ DOBA: NOVÁ KIA CEED HATCHBACK A SPORTSWAGON

Nová generace modelů Kia Ceed Hatchback a Ceed Sportswagon s atraktivním vzhledem a bohatou výbavou nabízí ve stejné míře dynamický styl i dynamické jízdní vlastnosti. Vylepšený vnější a vnitřní design vyjadřuje odvážný a sofistikovaný atletický charakter, který zaujme všechny smysly. Ještě více komfortu a bezpečnosti při každé jízdě zajišťuje řada inovativních technologií. Zkrátka Kia Ceed Hatchback a Ceed Sportswagon mají všechno potřebné k tomu, aby pro Vás bylo řízení opět zábavné.

 

JE-LI VAŠÍ VÁŠNÍ DOKONALOST: NOVÁ KIA RIO GT LINE

První Kia Rio s výbavou GT Line a novým sportovním vzhledem exteriéru i interiéru čerpá inspiraci od modelů „GT“ značky Kia. Sebevědomému designu se vyrovná výjimečná všestrannost doplněná o řadu inovativních komfortních a bezpečnostních prvků. A k tomu jsme přidali výkony přeplňovaného motoru s pozoruhodně podmanivou ovladatelností. Díky tomu si budete užívat jízdu na jakékoli silnici. Připravte se na zážitky, které jste v modelu Kia Rio ještě nikdy nezažili.

SPORTOVNĚJŠÍ PŘITAŽLIVOST. CHYTŘEJŠÍ MYŠLENÍ: NOVÁ KIA OPTIMA SPORTSWAGON

Nová generace modelu Kia Optima Sportswagon je i nadále ztělesněním prostornosti a všestrannosti. Nyní však přichází s řadou svěžích stylistických vylepšení a rozšířenou nabídkou motorů. V interiéru objevíte také mnoho technických inovací, mezi něž patří například síťově propojený informační a zábavní systém s dotykovým displejem a nový prostorový kamerový systém AVM (Around View Monitor) s vysokým rozlišením. A k tomu nejmodernější bezpečnostní prvky, jako je upozorňování na nepozornost řidiče nebo asistent pro jízdu v jízdním pruhu. Kia Optima Sportswagon je tak jedním z nejbezpečnějších vozů ve své třídě.

PODÍVEJTE SE NA ODHALENÍ NOVÝCH MODELŮ KIA