KIA ROAD SHOW 22. 9. v Pardubicích

KIA ROAD SHOW 22. 9. v Pardubicích

Zúčastněte se a vyhrajte novinku Kia CEED na víkend s plnou nádrží

KDY: sobota 22. 9. 2018
KDE: PARDUBICE - parkovište HM Albert, Palackého ulice

Už jste se svezli novým modelem značky Kia? Pokud ne, tak si nenechte ujet novinku na trhu CEED a CEED SW, které budou k vidění a svezení již tuto sobotu na parkovišti u hypermarketu Albert v Pardubicích. Dalším lákadlem pro Vás určitě bude znovu objevene gran turismo, Kia Stinger, dále nespoutaný crossover Stonic a nebo nový model Sportage.

O ZÁBAVU BUDE POSTARÁNO

  • Kia truck s kavárnou
    kromě fantastického svezení vám přinášíme i další zážitky! Přijďte do naší malé kavárny ochutnat výbornou kávu nebo čaj a užijte si pohodové chvíle s Kia.
  • Beauty koutek pro ženy
    Kia myslí i na ženy, které se kromě aut zajímají i o svůj vzhled. Navštivte náš koutek s profesionální vizážistkou, která vám představí nejnovější trendy v líčení a poradí, jak v nadcházejícím zimním období pečovat o svoji pleť.
  • Zábavné atrakce pro děti
    Kia nezapomněla ani na děti! Připravili jsme pro vaše ratolesti fantastickou autodráhu, kde si na své rozhodně přijdou i tatínkové. A kdo už se autíček nabaží, může si v našem stanu vybarvit krásné omalovánky.

SOUTĚŽ

Přijďte na KIA Roadshow a vyhrajte Kia Ceed na víkend s plnou nádrží!
Je to jednoduché. Zaregistrujte se u hostesek KIA v jakékoli lokaci KIA Roadshow a odpovězte na soutěžní otázku. Každý den hrajeme o zcela novou Kia Ceed na celý víkend zdarma! K tomu přidáme palivovou kartu v hodnotě 1 500 Kč, kterou poskytne generální partner akce společnost Hankook Tire.

Kompletní pravidla a zásady ochrany osobních údajů

Zcela nová Kia CEED

Chcete-li si skutečně užívat každou jízdu, jste zváni. Chcete-li vypadat a cítit se skvěle, pak jste s námi na stejné vlně. A pokud si myslíte, že by dynamický design měl být příslibem dynamické jízdy, pak jste k sobě nalezli ideálního partnera v podobě nového modelu Kia Ceed. Jeho odvážné nové stylistické prvky, mezi něž patří výrazná maska chladiče, obklopená světlomety LED a světly LED pro denní svícení ve stylu “ledové kostky“, chromované okenní lišty, okamžitě upoutají Vaši pozornost. Zkrátka nový Ceed má vše potřebné pro znovuobjevování zábavy za volantem a ještě většího nadšení z jízdy.

Zcela nová Kia CEED SW

Potřebujete ještě více prostoru, abyste si mohli užívat každého dne? Seznamte se s novým modelem Kia Ceed Sportswagon, který kombinuje sebevědomý, atletický design se spoustou prostoru a dynamickou jízdou. Vpředu sdílí stylistické prvky s hatchbackem, zatímco nízký, elegantní profil s chromovanými okenními lištami sahá ještě dál než dosud. A elegantní podélné střešní ližiny Vám navíc poskytnou svobodu vzít si s sebou na cesty, cokoli potřebujete. Nenechte se tedy ničím zastavit.

Nová Kia SPORTAGE

Nová Kia Sportage vám nabídne mnohem víc, než očekáváte. Ještě úžasnější osobitý design. Ještě víc nejmodernějších technologií. Ještě víc vyspělých prvků, které zvýší váš komfort a bezpečnost. Ještě víc důvodů, proč se vydávat za dobrodružstvím a využívat příležitosti, které přináší každý den. S tímto vozem objevíte zcela nový způsob, jak pohlížet na svět. Budete objevovat. Podnikat odvážné akce. Zvládat daleké cestování i krátké jízdy. Nalézat nová dobrodružství a nová místa. Nový model Sportage nabízí tolik inovací, stylu a komfortu pro vaše potěšení. Je to dokonalý vůz, v němž bude každá cesta nezapomenutelným zážitkem.

Kia STONIC

Kia Stonic byla zkonstruována pro odvážné povahy, které naplno využívají každý okamžik, posouvají všechny hranice a vychutnávají si každé dobrodružství. V tomto nespoutaném crossoveru zažijete osvěžující, vzrušující jízdu. Nová Kia Stonic s elegantní svalnatou karoserií, sportovním kompaktním designem, výjimečnou ovladatelností a vynikajícími provozními vlastnostmi je určena pro řidiče, kteří vždy požadují od života více.