Kia Sportage nyní se zvýhodněním na akční model až 150 000 Kč

Využijte časově omezené akce a pořiďte si novou KIA SPORTAGE - akční model TOP.

PUSŤTE SI TROCHU AKCE DO ŽIVOTA... 

KIA SPORTAGE - akční model TOP

Oblíbené SUV Kia Sportage nyní můžete získat s atraktivním cenovým zvýhodněním až 150 000 Kč. SUV Kia Sportage si vás okamžitě získá nejen přitažlivým designem a komfortním interiérem, ale především skvělými jízdními vlastnostmi, výkonným motorem, pohonem 4×4, chytrými bezpečnostními systémy a bezkonkurenční sedmiletou zárukou Kia. 

Nyní také s možností financování s nulovým úrokem bez akontace.

Kia Sportage zvýhodnění 150 000

CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ AŽ 150 000 Kč zahrnuje:

  • akční slevu až 110 000 Kč
  • výkupní bonus za váš starý vůz 20 000 Kč
  • výbava akčního modelu TOP v hodnotě 20 000 Kč zdarma (akční model vychází z výbavy Exclusive a navíc obsahuje Full LED přední světlomety a zadní LED světlomety, přední parkovací senzory, dešťový senzor, elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko, zatmavená okna zadních dveří a víka zavazadelníku)
  • úvěr s nulový úrokem
  • 0% akontace - možná pro fyzické osoby podnikající a právnické osoby

Více o modelu >  Akční ceník zde >  Domluvit testovací jízdu >

Skvělá záruka

Samozřejmostí je bezkonkurenční záruka 7 let nebo 150 000 najetých km na vůz a dokonce 12 let na prorezavění karoserie. Novou definicí kvality ručíme za to, že Vám Vaše Kia bude poskytovat výjimečné zážitky každý den. Nabídka je určena pro individuální zákazníky - spotřebitele na nákup jednoho vozu. Podmínky pro firmy a podnikatele žádejte u našich prodejců Kia. Vyobrazení vozu je pouze ilustrativní a může obsahovat doplňkovou výbavu. Pro bližší informace nás kontaktujte. Nabídka platí do 14. 8. 2020.

Kia Sportage zvýhodnění

Pardubice Dubina

Jan Zběhlík

Jan Zběhlík

vedoucí prodeje vozů Kia

jan.zbehlik@autocentrum.cz