RIO - akční model COOL ZA 269 980 KČ

Využijte revoluční produkt Kia Select a získejte dodatečný Bonus 5 000 Kč.

Speciální zvýhodnění. Akční model COOL za neodolatelných 269 980 Kč!

Využijte revoluční produkt Kia Select a získejte dodatečný Bonus 5 000 Kč.

Záruka 7 let / 150 000 km na celé vozidlo, přičemž na první 3 roky bez omezení kilometrů.

Ceník     Nabídka financování     Testovací jízda

Kvalita, spolehlivost, vyspělá technologie a použité materiály ve vozech Kia nám dovolují nabídnout našim zákazníkům výjimečnou záruční dobu 7 let nebo 150 000 km na vůz dokonce 12 let na prozeravění karoserie. >> Více o záruce  

 

NOVÁ KIA RIO:

AUTOMOBIL MNOHA TALENTŮ
Pokud se vám líbí Kia Rio, pak se do její nejnovější verze doslova zamilujete. Právě ohromná celosvětová popularita vozu nás přiměla k tomu, abychom model ještě vylepšili - tentokrát jsme se zaměřili na její vzhled a výsledkem je modernizovaný styl exteriéru, vylepšená kabina a taková úroveň pohodlí a prostornosti, která je u vozu této třídy jen těžko k vidění.

ZBRUSU NOVÝ VZHLED
Tým designérů Kia Rio vylepšil a přizpůsobil moderním požadavkům masku chladiče Kia Rio a přepracoval tvar předního nárazníku i mlhových světel. Nový a osobitý styl Kia Rio podtrhují i tři nové verze designu litých kol (dostupné ve velikosti 15, 16 a 17 palců). Nepřehlédnutelnou tečku za vozem i novým designem pak tvoří zadní nárazník.
 
VYLEPŠENÉ PRVKY INTERIÉRU
Radost z jízdy v Kia Rio je nyní ještě větší i díky novým prvkům interiéru - kolem čtyř větracích otvorů na palubní desce přibylo chromování a centrální ovládací panel má zbrusu nový design. Výbava překypuje komfortními funkcemi, stejně jako vyspělou technikou. U top modelů EX bývá většinou součástí standardní výbavy nový látkový potah, Kia nyní nabízí u svých modelů čtvrté generace navíc možnost čalounění z šedé kůže. Dalšími volitelnými prvky, které ještě více podtrhnou vlastnosti interiéru, jsou například nejmodernější satelitní navigace se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou nebo digitální audiosystém DAB (podle individuální nabídky jednotlivých trhů).
Nová Kia Rio myslí na všechny vaše potřeby např. vyhříváním sedadel vpředu a volantu během mrazivého dne, nabídkou maximálního prostoru při sklopených sededlech vzadu nebo rozmanitými příležitostmi ke snadnému odložení různých věcí.
KOMFORTNÍ A CHYTRÝ
Užívejte si nejmodernější informační a zábavní systémy a konektivitu. Samotná přístrojová deska je nyní mírně nakloněna směrem k řidiči; uprostřed najdeme nový systém palubního infotainmentu s ‘plovoucím’ dotykovým displejem o vysokém rozlišení, kterým se ovládá audio soustava, navigace a nové systémy palubní konektivity. Díky nově koncipovanému rozhraní bylo možné omezit celkový počet tlačítek na středovém panelu. Propojené služby od společnosti TomTom informují o místech měření rychlosti, počasí a dopravě.
Barevný 7" dotykový displej slouží navigačnímu systému a zadní kameře. Spojení s okolním světem vám poskytnou systémy Android Auto a Apple CarPlay - zatímco vy můžete sledovat dění na silnici.
 

Kontaktujte Nás:

Jan Zběhlík

Jan Zběhlík

vedoucí prodeje vozů Kia

jan.zbehlik@autocentrum.cz