Vyberte si ze žhavé letní nabídky modelů Stonic, Rio a Picanto

Všechny tři modely Kia Stonic, Rio i Picanto jsou stylovým partnerem pro vaše cestování. Oslní vás silou 4válcových motorů, bohatou výbavou, cenovým zvýhodněním až 40 000 Kč a samozřejmě bezkonkurenční sedmiletou zárukou. Zastavte se pro ně v PARDUBICÍCH v Autocentrum BARTH, kde máte skladové vozy připravené ihned k odběru.

KIA STONIC

Komfortní a praktický crossover, odvážný design, prostorný interiér, inovativní bezpečnostní funkce. Je to vůz pro ty, co nemají života nikdy dost. Vybočte z vyjetých kolejí s novým modelem Kia Stonic. Jeho osobitý, svalnatý design nabízí na přání dvoubarevné lakování karoserie, jímž dáte najevo svou individualitu. Proměňte každou cestu v dobrodružství. Odvážný vzhled, motor o výkonu 120 k a vynikající ovladatelnost s velmi pohotovými reakcemi zdůrazňují styl a sebevědomí. Díky mimořádné úrovni jízdního komfortu si budete ještě více užívat své cesty po městě. Ostré aerodynamické linie dodávají uhlazenému designu karoserie osobité a svalnaté kontury.

Více o modelu   Ceník   Katalog   Testovací jízda

KIA RIO

Odvážná, elegantní a výkonná. Dokonalý vůz do města s dostatkem prostoru pro každodenní provoz. Pokud se vám líbí Kia Rio, pak se do její nejnovější verze doslova zamilujete. Právě ohromná celosvětová popularita vozu nás přiměla k tomu, abychom model ještě vylepšili - tentokrát jsme se zaměřili na její vzhled a výsledkem je modernizovaný styl exteriéru, vylepšená kabina a taková úroveň pohodlí a prostornosti, která je u vozu této třídy jen těžko k vidění.

Více o modelu   Ceník   Katalog   Testovací jízda

 

KIA PICANTO

Komfortní a chytrá, největší zavazadlový prostor ve své třídě. Za málo peněz hodně muziky. Nejmenší zástupce rodiny Kia nabízí spoustu věcí, které v této třídě nejsou běžně dostupné. Nic není průměrné – ani komfort, ani jízdní vlastnosti, ani vzhled. Prostě Kia se vším všudy. Picanto si zakládá na zdravém rozumu, a proto nabízí velké množství praktických a komfortních prvků výbavy. 

Více o modelu    Ceník   Katalog   Testovací jízda

ZAUJALA VÁS TATO NABÍDKA?

KONTAKTUJTE NAŠE SPECIALISTY:

Jan Zběhlík

Jan Zběhlík

vedoucí prodeje vozů Kia

jan.zbehlik@autocentrum.cz