NOVÝ OPEL CROSSLAND - krása patří k životu

NOVÝ OPEL CROSSLAND - krása patří k životu

NOVÝ OPEL CROSSLAND

NOVÝ OPEL CROSSLAND

Nový Opel Crossland má vše, co očekáváte od moderního auta. Od atraktivní všestrannosti po sebevědomý styl, od praktického interiéru po nezaměnitelnou čelní masku „Opel Vizor“. Jeho atraktivní design je nejen výrazný, ale zároveň dotváří praktičnost vozu.Nový Crossland je perfektní SUV pro každého, kdo je připravený vydat se svou vlastní cestou.

Všestrannost, která zaujme každého. Styl, který je připravený na cokoli. Atraktivní Vizor na přední části nebo praktický interiér. Crossland je SUV pro každý den a jeho atraktivní design zaujme i široké okolí. 

VYPADAT A CÍTIT SE JAKO HVĚZDA

Při jízdě v novém Crosslandu budete nejen skvěle vypadat - vy se tak budete i cítit. Díky posuvným zadním sedadlům, prvotřídnímu prostoru a inovativním asistenčním systémům si budete všechny své cesty užívat v pohodlí a bezpečí.

SILNICE JE VAŠE

Nový Crossland dělá každou cestu bezpečnější a pohodlnější, a to díky inovativním asistenčním systémům jako je varování před vybočením z jízdního pruhu, Head Up displej, panoramatická parkovací kamera nebo kontrola trakce IntelliGrip.

CHCI CROSSLAND

AUTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE UL.HRADECKÁ

Marek Mielcarek

Marek Mielcarek

vedoucí prodeje vozů Opel

marek.mielcarek@autocentrum.cz