Nový Peugeot 308 SW

Nový Peugeot 308 SW

Nabízí největší zavazadlový prostor ve své kategorii

Představujeme vám novou podobu komfortu a variability, kterou v sobě skrývá nový Peugeot 308 SW. Zaujme nejen velkorysými rozměry, ale také objemným zavazadlovým prostorem, který patří mezi největší ve své kategorii. Sebevědomá příď s nepřehlédnutelným světelným podpisem a dokonalé křivky karoserie dodávají tomuto rodinnému kombi jedinečný sportovní vzhled. Bezstarostnou jízdu na všech cestách zaručují motory nové generace a nejvyspělejší asistenční systémy řízení. Užijte si naplno výjimečné okamžiky, které na vás čekají při jeho řízení. Využijte operativního leasingu RELAX a bohatě vybavený Peugeot 308 SW muže být váš jen za 4 697 Kč měsíčně.

Konfigurátor     Testovací jízda     Katalog      Ceník a technická data    Příslušenství

DESIGN EXTERIÉRU

Dinamický a sportovní
Nový PEUGEOT 308 SW se představuje v novém moderním stylu s elegantními sportovními rysy. Nová přední maska s chromovanými fazetami a nové eliptické halogenové světlomety zdůrazňují sílu osobnosti tohoto nového vozu. Velkorysé rozměry jsou příslibem prostorného, pohodlného a prakticky variabilního interiéru.
 

DESIGN EXTERIÉRU

Peugeot I-COCKPIT®, nové zážitky při řízení
Každý detail v novém voze PEUGEOT 308 SW pro vás bude inspirací. Usaďte se pohodlně v moderním a stylově dokonalém PEUGEOT i‑Cockpitu®: kompaktní volant vám zajistí lepší obratnost při manévrování s vozem, vyvýšená přístrojová deska poskytuje při řízení vyšší komfort a kapacitní dotykový displej intuitivní ovládání. Verze PEUGEOT 308 SW Allure je v nabídce v kombinovaném látkovém čalounění OXFORD černá s červeným prošíváním.
 
 

ZÁŽITKY PŘI ŘÍZENÍ VOZU

Užijte si naplno výjimečné okamžiky, které vás čekají při řízení v PEUGEOT i-Cockpitu® vybaveném nejnovějšími technologickými inovacemi zaměřenými na komfort při řízení.

Navigace 3D
Navigace s hlasovým ovládáním vám na kapacitním dotykovém displeji zobrazuje všechny praktické informace, které by se vám při řízení mohly hodit.

Funkce Mirror Screen podrobně
Zůstaňte v kontaktu a jezděte bezpečně. S Mirror Screen vás vaše oblíbené aplikace doprovází celý den ‑ i za volantem vašeho vozu!
Jak sám název technologie napovídá, přenáší Mirror Screen obraz displeje telefonu a ovládání kompatibilních aplikací v něm uložených na dotykový displej ve voze.
Kromě lepšího výhledu na displej tak získáváte i možnost používat svoje oblíbené aplikace mnohem bezpečněji než při manipulaci s telefonem: hlasem nebo dotykem spustíte web‑rádio, nadiktujete SMS nebo si došlou zprávu necháte přečíst ... Jste stále v obraze a přitom nemusíte spustit oči z vozovky před sebou!

Příkladné jízdní vlastnosti
Špičková technická úrověň nového PEUGEOT 308 SW je základním předpokladem jeho vynikajících jízdních vlasností, díky nimž se pro vás řízení vozu stane opravdovým potěšením. Podvozkové části byly upraveny, aby vyhovovaly parametrům jednotlivých motorů BlueHDi a PureTech. Dosahují tak maximální účinnosti a cestující se mohou těšit na jízdní komfort na úrovni vozů vyšší třídy. Součástí nabídky je i Driver Sport Pack, který modifikuje jízdní projev vozu a některé další funkce, aby umocnil vaše potěšení při řízení vozu.

Drive sport pack
Driver Sport Packi modifikuje některé parametry, které umocní vaše potěšení při řízení vozu. Stisknutím tlačítka „Sport“ na středové konzoli systém působí na vaše smysly a zintenzivní vaše emoce: zvyší se reaktivita posilovače řízení a akceleračního pedálu, motor má silnější a sportovnější zvuk, podsvícení ukazatelů na přístrojové desce se změní z bílé na červenou a zobrazí se údaje o využití dynamického potenciálu vozu: dosahovaný výkon, tlak přeplňování, točivý moment nebo podélné a příčné zrychlení.

Hi-fi Denon
Užívejte si prvotřídní kvalitu hudební reprodukce a přirozený zvuk systému Hi‑Fi Denoni. Jedná se o špičkovou Hi‑Fi sestavu vyvinutou na míru podle parametrů interiéru vozu PEUGEOT 308 SW. Sestava zahrnuje 8 reproduktorů, subwoofer a digitální zesilovač. Můžete zvolit 2 způsoby nasměrování zvuku a 5 zvukových prostředí. Všichni cestující ve voze se tak mohou těšit na hudební zážitek, který svou věrností a výkonem dosahuje kvalit živého vystoupení.



TEXHNOLOGIE

Nový PEUGEOT 308 SW, efektivní v každém ohledu

Motory Puretech
Nový PEUGEOT 308 SW je poháněný tříválcovými benzinovými motory PureTechi, které díky nižší hmotnosti a menším rozměrům dosahují lepších výkonů.
Navíc nabízí i novou generaci benzinového motoru 1.2 PureTech 130 S&S MAN6i s přímým vstřikováním a novou manuální šestistupňovou převodovkou. Nový PEUGEOT 308 SW s tímto novým pohonem dosahuje lepších výkonů, má nižší spotřebu, nabízí výjimečný komfort a potěšení při řízení vozu.

Nový motor 1.5 BLUEHDi 130 S&S
Nový PEUGEOT 308 SW je v nabídce s novým exkluzivním motorem 1.5 BlueHDi 130 S&Si, který na trh zavádí nový kompaktnější systém na snížení emisí škodlivin. Systém řeší emise u zdroje a ve výfukovém potrubí, umožňuje zlepšit účinnost zpracování NOx a dále snížit spotřebu paliva.


Nový automatická převodovka
EAT8i je nová automatická převodovka, která je stejně úsporná jako převodovky s manuálním řazením. S novým elektrickým ovladačem Shift and Park by wirei je ovládání převodovky velmi intuitivní a řazení převodů rychlé a plynulé. Páčky na volantu umožňují měnit převody i manuálně, aniž by to ovlivnilo automatický režim ovládání.

Asistenční systémy řízení
TECHNOLOGIE KOMFORTU A BEZPEČNOSTI 
  • Aktivní systém sledování mrtvého úhlu
  • Visiopark 1
  • Active safety brake
  • Automatické přepínání dálkových světel
  • Systém rozpoznání dopravního značení s doporučením rychlosti
  • Adaptivní tempomat