Nový Peugeot Partner

Nová generace PEUGEOT Partner navazuje na 20 let úspěšné existence tohoto modelu na trhu užitkových vozidel a referenční kvalitu prověřenou náročnými profesionálními zákazníky. Unikátní kabina PEUGEOT i‑Cockpit®

Nový PEUGEOT Partner se představuje s harmonicky vyváženými proporcemi, které této obratné kompaktní dodávce propůjčují reprezentativní vzhled. Výrazná příď s krátkou kapotou, nová vertikální maska chladiče s chromovaným znakem lva, předsazené čelní sklo a výrazné přední světlomety jsou znakem nové vizuální identity PEUGEOT. Zvýšená linie oken spolu s kratšími převisy dodává nové řadě PEUGEOT Partner dynamické rysy. Jeho robustnost ještě více zdůrazní paket Worksite, který zahrnuje kola větších rozměrů a zvýšenou světlou výšku karoserie.

 Konfigurátor    Skladové vozy    Ceník a technická data

PARTNER PRO KAŽDOU PROFESI

Nový PEUGEOT Partner je k dispozici ve verzích, které vyhoví požadavkům každé profese:

  • dvě délky karoserie: standardní L1 a prodloužená L2,
  • užitečná hmotnost přes 600 kg, vozy se zvýšenou nosností až 975 kg, dle verze,
  • praktická verze Polocombi pro přepravu až 5 osob na palubě vozu.

PEUGEOT i-Cockpit®

NOVÝ ZPŮSOB PRÁCE
Nový PEUGEOT Partner je po vzoru hatchbacků a SUV vozů značky vybavený místem řidiče PEUGEOT i-Cockpit® : moderní design spolu kompaktním volantem, zvýšenou přístrojovou deskou a velkým 8’’ kapacitním dotykovým displejem vám zajistí jednoduchou ovladatelnost a díky ergonomické pozici řidiče, která je v kategorii užitkových vozů ojedinělá, také výjimečně příjemné řízení. 

Pohodlí, které vám Nový PEUGEOT Partner nabízí, je v kategorii užitkových vozů unikátní, a umožní vám vytvořit si na cestách komfortní mobilní kancelář. Účinná zvuková izolace vám dovolí nerušeně si vyřídit telefonní hovory, praktickou funkcí je i bezdrátové dobíjení telefonu magnetickou indukcí. S nastavitelnou lavicí Multi‑Flex mohou vpředu cestovat 3 osoby. Sklopením opěradla je možné prodloužit úložnou plochu, či postranní sedadlo zvednout do svislé polohy a zvětšit tak užitečný objem nákladu. Na otočný psací stolek je možné položit počítač a v případě potřeby ho připojit do 230 V zásuvky.

KONEKTIVITA

INTELIGENTNÍ ŘEŠENÍ PRO PROFESIONÁLY 
Asistenční systémy poslední generace spolu s hlasem ovládanou 3D navigací vám usnadní řízení. Váš chytrý telefon se díky funkci Mirror Screenpropojí s kapacitním dotykovým displejem ve voze a uživatelský komfort tak bude opravdu dokonalý. Telefon se navíc prostřednictím indukce také nabíjí.

VOZIDLO PROVĚŘENÉ PROFESIONÁLY - BUĎTE VŽDY O KROK NAPŘED

Verze L1 nabízí :

  • užitečnou délku 1,817 m a užitečný objem 3,30 m3.,
  • se sedadlem Multi‑Flex může být užitečná délka až 3,09 m a užitečný objem 3,80 m3. 

Verze L2 nabízí:

  • užitečnou délku 2,167 m a užitečný objem 3,90 m3
  • se sedadlem Multi‑Flex, může být užitečná délka až 3,44 m a užitečný objem 4,40 m3.
    Nový PEUGEOT Partner nabízí také sadu doplňků do nákladového prostoru včetně výkonnějšího LED osvětlení, až 10 úchytů k upevnění nákladu a možnosti naložit 2 europalety již u verze L1.

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz

Petr Kolbaba

Petr Kolbaba

prodejce vozů PEUGEOT PROFESSIONAL

ppc.prodej@autocentrum.cz

Odtahová služba 24HOD.

Odtahová služba 24HOD.

servis@autocentrum.cz