Nový Peugeot Rifter je připraven na všechna Vaše dobrodružství

Nový PEUGEOT Rifter upoutá svým robustním a výrazným vzhledem. Jeho moderní, technologicky vyspělý interiér s promyšlenou variabilitou uspořádání a velkorysou prostorností je příslibem zcela nevšedních zážitků.

NOVÝ STYL, NOVÁ SILUETA

DO MĚSTA I DO PŘÍRODY
Design bez kompromisů. Elegantní, robustní a přitom živý a výkonný – nový multifunkční osobní vůz PEUGEOT Rifter je symbolem všestrannosti a neomezených možností. Krátká vysoká kapota a zvýšená světlá výška mů propůjčují vzhled vozu all‑road. Světelný podpis s integrovaným denním svícením a vertikální přední maska podtrhují jeho vyváženou dynamickou siluetu kompaktních rozměrů.

JEDINEČNÝ STYL PEUGEOT
Dědictví vystavované na odiv. Nový PEUGEOT Rifter s vertikální maskou chladiče, která je charakteristická pro posledně uváděné modely PEUGEOT, a s typickými zadními světly se stává novou ikonou značky. Moderní multifunkční vůz, který překvapí mimo jiné i verzí GT Line, v sobě zdařile snoubí stylovost s ladnou elegancí.

VŽDY PŘIPRAVEN

PEUGEOT i-COCKPIT®, INOVACE V ŘÍZENÍ
Řízení v PEUGEOT i‑Cockpit® je díky kompaktnímu volantu, zvýšené přístrojové desce a velkému dotykovému 8’’ displeji mnohem živější a zcela intuitivní. Situaci na vozovce máte ze své dominantní pozice plně pod kontrolou a systém Advanced Grip Control vám za všech okolností zajistí jistotu pohybu.

MOTORY POSKYTUJÍCÍ VĚTŠÍ SVOBODU POHYBU
Objevte příjemné jízdní zážitky. Díky inovativním dieselovým a benzinovým motorům a nové automatické 8stupňové převodovce poskytuje nový PEUGEOT Rifter v reálných jízdních podmínkách vynikající výkony kombinované s velmi příznivou spotřebou paliva.

INTELIGENCE VE JMÉNU JEDNODUCHOSTI

DŮMYSLNÁ VARIABILITA PRO VĚTŠÍ PROSTOR A PŘEPRAVNÍ KAPACITU
Multifunkční vůz, který se přizpůsobí všem vašim přáním a požadavkům. Otevíratelné zadní okno, 3 samostatná a sklopná zadní sedadla s funkcí Magic Flat, objem zavazadlového prostoru od 775 (pod kryt) do 3500 l (pod střechu, se sklopenými sedadly, měřeno metodou objemu tekutin), střecha Zénith® s nejrůznějšími odkládacími prostory... Díky inteligentní variabilitě uspořádání budete mít v novém PEUGEOT Rifter vždy dost místa a snadno naložíte vše potřebné.

PŘÍJEMNÉ A JISTÉ ŘÍZENÍ
Inovace v kabině vozu. Využijte nových možností konektivity – Navigace 3D, funkce Mirror Screen, bezdrátové indukční napájení chytrého telefonu ‑ a také nejmodernější asistenční systémy řízení, s nimiž se za volantem budete cítit mnohem bezpečněji.

NOVÝ PEUGEOT RIFTER PRO FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

Jste podnikatel, ředitel společnosti, správce vozového parku nebo manažer využívající služební vůz? Objevte nový PEUGEOT RIFTER a služby s ním spojené včetně exkluzivních nabídek vyhrazených našim firemním zákazníkům.

Katalog   Ceník a technická data   Skladové vozy   Testovací jízda

 

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz