Objevte Nový PEUGEOT 508 SW

Objevte Nový PEUGEOT 508 SW

Nový PEUGEOT 508 SW: kombi vyšší třídy s fascinujícím designem, komfortem na úrovni luxusní limuzíny, velkorysou prostorností verze SW, kvalitou a technologickou výbavou na té nejvyšší úrovni.

novy-peugeot-508

PRAKTICKÉ ODKLÁDACÍ PROSTORY

Praktické odkládací prostory jsou důmyslně rozmístěné v prostoru celé kabiny nového PEUGEOT 508 SW. Vpředu můžete využít přihrádky ve dveřích, v loketní opěrce a středové konzoli. Odložené věci jsou přístupné i pro cestující na zadních sedadlech. Důmyslně řešený interiér nového PEUGEOT 508 SW s řadou odkládacích prostorů vám otevírá nové možnosti využití vozu.

RADIKÁLNÍ DESIGN

Nový PEUGEOT 508 SW vystavuje na odiv svůj energický a sebevědomý vzhled. Výrazná přední maska a ostře řezané rysy karoserie zdůrazňují jeho atletickou siluetu a velkorysé tvary. Dvojitá chromovaná koncovka výfuku vyzdvihuje jeho sportovní charakter a lesklý černý pás na zádi dává vyniknout novému Full LED světelnému podpisu s unikátním 3D efektem.

JEDINEČNÝ PEUGEOT i-COCKPIT®

Vyzkoušejte si řízení ve vizionářském kokpitu.
Kompaktní volant, vyvýšený digitální sdružený přístroj s možností vlastního nastavení a dotykový displej 10” HD, PEUGEOT i‑Cockpit® v novém PEUGEOT 508 SW vyniká propracovanou ergonomií a je příslibem skvělých jízdních zážitků.

cockpit-peugeot-508

 

INTENZIVNÍ JÍZDNÍ ZÁŽITKY

Nové luxusní kombi PEUGEOT 508 SW využívá nejnovější technologie, které jsou pro řidiče příslibem pružného a přesného řízení. Příkladné vedení stopy je podpořeno aktivně řízeným podvozkem. Potěšení a zážitky za volantem ještě umocní účinné motory PureTech a BlueHDi a 8st. automatická převodovka EAT8.

BEZPEČNOST A ASISTENČNÍ SYSTÉMY ŘÍZENÍ

Nový PEUGEOT 508 SW je vybavený bohatou technologickou výbavou a nejnovějšími asistenčními systémy značky, které mají za úkol posílit vaši bezpečnost, lépe předvídat situaci a podmínky sjízdnosti na silnici a pomoci vám při manévrování s vozem.

Prohlédnout skladové vozy Peugeot

Kontaktujte naše prodejce Peugeot:

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz

Petr Kolbaba

Petr Kolbaba

prodejce vozů PEUGEOT PROFESSIONAL

ppc.prodej@autocentrum.cz