Šetřete životní prostředí, VYZKOUŠEJTE ELEKTROMOBILY PEUGEOT

Šetřete životní prostředí, VYZKOUŠEJTE ELEKTROMOBILY PEUGEOT

ELEKTRICKÉ A PLUG-IN HYBRIDNÍ VOZY

Zažijte elektrickou jízdu s nulovými emisemi. Nabídka elektromobilů PEUGEOT splní veškeré vaše požadavky: kompaktní městský vůz, rodinný velkoprostorový vůz či praktický lehký užitkový vůz atd. Elektromobily PEUGEOT snoubí inovativní design s nejnovějšími technologiemi a šetrným přístupem k životnímu prostředí.

 

ELEKTROMOBILY PEUGEOT: JAKÉ JSOU S NIMI SPOJENÉ VÝHODY?

MOBILITA BEZ KOMPLIKACÍ
  • Rychlé dobíjení: 80 %i (nebo 270 km) za 30 minut
  • Různé možnosti dobíjení: soukromé dobíjecí stanice doma či na pracovišti nebo veřejné dobíjecí stanice.
  • Vzdálená správa vozu.
  • Možnost zapůjčení vozu.
  • Garance na baterii 8 let, speciální plán údržby a vystavení certifikátu o kapacitě baterie.
NULOVÉ EMISE CO2
  • Dojezd až 340 km WLTPi.
  • Bez kompromisů s ohledem na vzhled, pohodlí či výkon v porovnání s konvenčními vozy.
  • Plynulá jízda a tichý provoz pro větší cestovní komfort.
  • Zrychlení z0 na 100 km/h za 8,1 sekundi pro intenzivnější zážitky z jízdy.
  • Neomezený vjezd do nízkoemisních zón.
  • Nulové emise CO2během jízdy.
ÚSPORY
  • O 30 % nižší náklady na údržbu v porovnání s vozy vybavanými spalovacím motorem.
  • Případné vládní / lokální / účelové pobídky a dotace.

OBJEVTE ELEKTROMOBILITY PEUGEOT

NOVÝ PEUGEOT E-2008

V rámci nabídky elektromobilů PEUGEOT vám představujeme nový kompaktní vůz e-2008. Zažijte potěšení ze 100% elektrické jízdy ve spojení s moderním designem zdůrazňujícím osobitost a sportovní charakter vozu. Pohodlně se usaďte v technologicky vyspělé kabině PEUGEOT i-Cockpit 3D. Díky dojezdu 310 km WLTP vám bude nový vůz bezpečně sloužit i na delších cestách.
 
 
 

NOVÝ PEUGEOT E-208

Objevte nový městský vůz z nabídky elektromobilů PEUGEOT. Elegantní a moderní vzhled nového vozu PEUGEOT e-208 vzbudí zaslouženou pozornost kamkoli přijedete. Objevte zcela nový PEUGEOT i-Cockpit® 3D, který zobrazuje informace důležité pro jízdu v podobě hologramu a nabízí tak zcela nevídaný pocit z jízdy.
 
  

PEUGEOT E-TRAVELLER

Nový elektrický velkoprostorový vůz PEUGEOT e-Traveller přímo vyzývá k cestám za zábavou či volnočasovými aktivitami. Užijte si výjimečný zážitek z jízdy se 100% elektrickým pohonem. Specifická maska nového elektromobilu PEUGEOT e-Traveller zdobená dichroickým logem lva poukazuje na příslušnost k nejnovějším elektromobilům PEUGEOT.

 
 

PEUGEOT E-EXPERT

Objevte nový užitkový vůz PEUGEOT e-Expert a výhody elektromotoru. Elektrický užitkový vůz e-Expert si zachoval veškeré přednosti klasické verze se spalovacím motorem. Jsou nepostradatelné pro vaše podnikání. PEUGEOT e-Expert je k dispozici ve 3 délkách a nabízí několik verzí, které odpovídají různým potřebám firemních zákazníků.
 
 

PÉČE O MŮJ ELEKTROMOBIL PEUGEOT

Jakým způsobem se dobíjí můj elektromobil?

Nabíjení doma či v zaměstnání
Pod pojmem soukromé nabíjení se rozumí nabíjení vašeho elektromobilu doma či na pracovišti. Tento typ nabíjení je výhodný, protože nabízí je praktický a ekonomický
Elektromobil je možné nabíjet pomocí standardní zásuvky (nabíječka 1,8 kW, 8 A). Další možností je nabíjení prostřednictvím zesílené zásuvky (nabíječka 3,2 kW, 14 A). Toto řešení umožní rychlejší nabíjení než standardní zásuvka. Pro co nejkratší dobu nabíjení si můžete v rámci příplatkové výbavy zakoupit Wallboxi. Baterii díky němu dobijete do plné kapacity za 8 hodin. Tuto dobu je navíc možné zkrátit na 5 hodin s použitím speciálního kabelu.

Nabíjení u veřejných dobíjecích stanic
Stejně jako jsou běžně dostupné čerpací stanice pro vozy se spalovacím motorem, existuje i veřejná síť dobíjecích stanic pro elektromobily. Tato důležitá síť se velmi rychle rozrůstá. Pro zrychlené dobíjení zvolte rychlodobíjecí stanice kompatibilní s vozem. Rychlé veřejné terminály umožní nabít baterii na 80 % za 30 minut.

Jak optimalizovat dojezd?

Dojezd elektromobilu představuje počet kilometrů, které je možné ujet, dokud se baterie zcela nevybije. Při nákupu elektromobilu potenciální klienti požadují, aby hodnoty dojezdu deklarované výrobcem co nejvíce odpovídaly realitě. Protokol WLTPi realističtěji odráží spotřebu elektromobilu a jeho dojezd.

Proč zvolit elektromobil?

Finanční výhody
Při koupi jsou elektromobily dražší než srovnatelné vozy se spalovacím motorem. Celkové náklady na vůz se však neomezují pouze na kupní cenu. Ve skutečnosti je třeba k ní připočítat palivo, pojištění i údržbu vozu. Pokud zohledníme všechny tyto faktory, potom jsou elektromobily ekonomičtější než vozy se spalovacím motorem. V porovnání s konvenčními vozy je provoz elektromobilů v průměru o 40 % levnější s ohledem na pohonné hmoty a mají o 30 % nižší náklady na údržbu.
Každodenní výhody
Parkování zdarma
Některá evropská města podporují provoz automobilů s nízkými emisemi CO₂. Využijte bezplatné parkování na dobu až 2 hodin s Green Disc.
Přístup do nízkoemisních zón
Bezproblémový vjezd do nízkoemisních zón evropských měst.
Výjimečné potěšení z jízdy
Užijte si tichou elektrickou jízdu naplno díky okamžitě dostupnému točivému momentu elektromotoru.

Jaké jsou možnosti financování?

Společnost PEUGEOT nabízí různé způsoby, jak financovat nákup elektromobilu. Vyberte si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat.
Operativní leasing
V rámci operativního leasingu je stanoveno měsíční nájemné za pronájem elektromobilu a nad jeho výši platíte pouze provozní náklady. Hlavní výhodou tohoto financování je, že operativní leasing zahrnuje různé služby, jako je údržba, oprava v případě poruchy, pojištění a asistenční služby.
V rámci operativního leasingu není možný odkup vozu po skončení smlouvy.
Úvěr
Využijte jednoduché a flexibilní řešení financování a kupte si elektromobil na úvěr od společnosti PEUGEOT. Zvolte délku splácení i výši měsíčních splátek podle svých finančních možností. Máte rovněž možnost určit datum inkasa. Váš vůz může být financován až do výše 100 % kupní ceny.

AUTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE - HRADECKÁ 98

KONTAKTUJTE NÁS:

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz