Akční nabídka vozů SEAT

Je tu nabídka, která vás usadí do vozu.

SEAT ARONA

Zvýhodnění až 60 000 Kč*

Crossover, jenž byl stvořen pro odvážné. Vyniká dynamickými křivkami a nabízím široké možnosti individualizace s kontrastním lakováním. Najdete zde vyspělé technologie jako LED světlomety a neomezená konektivita díky systému Full Link a nejmodernější bezpečnostní prvky včetně systému sledování mrtvého úhlu. Nyní navíc s 5letou zárukou. Jděte svou vlastní cestou.

Zjistit více o modelu >

*Uvedená cena je platná pouze s financováním od SEAT Financial Services v akci SEAT PLUS. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1732 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, a jejím přijetím nevzniká mezi společností ŠkoFIN s.r.o. a druhou stranou závazkový vztah.

SEAT TARRACO

Již od 8.158 Kč měsíčně*

Nový SEAT Tarraco nabízí více stylu, více prostoru a více zážitků. Inovativním designem, nejmodernějšími technologiemi, obrovským prostorem, nadstandardním komfortem a vynikajícími jízdními vlastnostmi předčí vaše očekávání. I díky pohonu všech kol si užijete v bezpečí každou cestu. Ať už vyrazíte za dobrodružstvím do přírody nebo na každodenní cestu do práce. Tak vyrazte, život nečeká.

Zjistit více o modelu >

*Vzorový příklad operativního leasingu na vůz SEAT Tarraco Style 1.5 TSI 110 kW v ceně 776 900 Kč. Doba pronájmu 60 měsíců a nájezd 10 000 km ročně. Uvedená pravidelná měsíční splátka 8 158 Kč bez DPH, 9 871 Kč s DPH. Splátka obsahuje záruční a pozáruční servis po celou dobu pronájmu vozidla, dále obsahuje povinné a havarijní pojištění s 5% spoluúčasti. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1732 zákona č. 89/2012 Sb, občanského zákoníku, a jejím přijetím nevzniká mezi společností ŠkoFIN s.r.o., a druhou stanou závazkový vztah. Akce trvá do 31. 10. 2019 nebo do odvolání.

seat tarraco

Pro více informací kontaktujte naše prodejce vozů SEAT: