Otevřeli jsme pro vás zbrusu nový salon CUPRA & SEAT! Exkluzivní značka přijela do východních Čech!

Otevřeli jsme pro vás zbrusu nový salon CUPRA & SEAT! Exkluzivní značka přijela do východních Čech!

Exkluzivní značku CUPRA nyní najdete i v Pardubicích!

V květnu 2023 jsme pro vás v Pardubicích otevřeli nový salon SEAT a CUPRA v Autocentru BARTH, ale nejen to. S otevřením nového salonu současně proběhl i rebranding, který má přinést značkám SEAT a CUPRA nový, moderní design a vylepšit celkový dojem z prodejny.

ZNAČKA CUPRA PŘIJELA DO VÝCHODNÍCH ČECH!

CUPRA je značkou nové generace, která přichází s neotřelou vizí budoucnosti a přináší zcela nový pohled na odvětí automobilového průmyslu. Z role výrobce automobilů CUPRA přechází do role zprostředkovatele mobility, který se opírá o nejmodernější technologie, jasnou vizi a koncept nového věku.

MODELY CUPRA TESTOVACÍ JÍZDA  SKLADOVÉ VOZY CUPRA

Nový design a rebranding salonu SEAT a CUPRA v Autocentru BARTH v Pardubicích bude vytváří novou identitu a poskytuje zákazníkům příjemný a moderní prostor pro nákup vozidla. To vše je spojeno s odborným poradenstvím a vynikajícím servisem od profesionálů, kteří se starají o každého zákazníka individuálně.

Kromě rebrandingu a modernizace nový salon SEAT a CUPRA v Autocentru BARTH v Pardubicích nabí i nejnovější technologie a inovativní prvky, které jsou charakteristické pro tuto značku. Zákazníci si tak mohou vybírat z široké škály modelů, které jsou nejen moderní, ale také výkonné a bezpečné.

 

Martin Peml

Martin Peml

vedoucí prodeje SEAT

martin.peml@autocentrum.cz