Přijíždí nový SEAT Tarraco: Král rodiny SEAT

Přijíždí nový SEAT Tarraco: Král rodiny SEAT

Jste připraveni se odlišit? Objevte nový SEAT Tarraco, velké SUV s pohonem všech kol pro jakékoli výzvy.

Elegantní, sportovní, inspirující...to je nový SEAT TARRACO

 

Prohlédnout brožuru >    Skladové vozy SEAT >   Kontakt na prodejce >

KOMFORT: až 7 sedadel

Nové sedmimístné SUV, SEAT Tarraco je koncipován pro maximální vnitřní prostor a komfort. Jste připraveni se odlišit? Novinka značky SEAT se vyznačuje vytříbenými designovými prvky jako jsou 20" broušená kola z lehké slitiny, nezaměnitelná maska chladiče s chromovanými ozdobnými prvky, panoramatické střešní okno, exkluzivní nástupní lišta s podsvícením nebo výkonné Full LED světlomety a zadní světla z LED diod pro vyšší úroveň bezpečnosti.

VYSPĚLÁ TECHNIKA: digitální přístrojový panel

Nový SEAT Tarraco přichází s nejmodernější technologií, která Vám maximálně ulehčí ovládání vozu. Kamerový systém Top View, vybavený kamerami vpředu, vzadu a na zpětných zrcátkách, díky kterým nabízí výhled v okruhu 360°, a navíc spolupracují se systémem Park Assist, který Vám umožní parkovat bez ovládání volantu. Když máte to správné vybavení, nic není nemožné.

1. Digitální kokpit

Jediným pohledem můžete zkontrolovat mapy nebo asistenční systémy, jako ACC, Lane & Front Assist, či rozpoznávání dopravních značek. Vše je individuálně nastavitelné na displeji s uhlopříčkou 26 cm (10,25 palců).

2. BeatsAudio™

Multikanálový zesilovač s celkovým výkonem 400 W, high-end subwooferem a 9 reproduktory. Pro vyvážený a působivý zážitek z hudby.

3. Displej 8” s Full Link

Svůj chytrý telefon si můžete připojit k dotykovému displeji 20,3 cm (8 palců) přes Apple CarPlay™ nebo Android Auto™ (v ČR nejsou tyto aplikace oficiálně podporovány) a pohodlně ovládat Vaši hudbu, mapy a oblíbené aplikace.

4. Full LED světlomety

Full LED světla vpředu a vzadu s dynamickými směrovými světly, tzv. Running Lights, Vám poskytují optimální osvětlení a viditelnost.

5. Welcome Light

Světelný podpis osvětlující prostor při nastupování.

6. Drive Profile

Každou jízdu si můžete optimalizovat jízdními režimy Comfort, Eco, Sport a Individual. Ve verzi 4Drive navíc i režimy Off-Road a Snow.

Zavazadlový prostor: 760 - 1920 l

V 7místné verzi máte po sklopení 3. řady sedadel k dispozici prostor 700 l a při sklopení 2. a 3. řady sedadel až 1775 l. V 5místné verzi je k dispozici základní objem 760 l a maximální až 1920 l. Přizpůsobte si prostor podle svého. 

SEAT Tarraco interier

Pro více informací kontaktujte naše prodejce vozů SEAT.