Ideální vůz do práce i pro rodinu NOVÁ OCTAVIA

Ideální vůz do práce i pro rodinu NOVÁ OCTAVIA

Vážení přátelé vozů ŠKODA, s obrovskou radostí a pýchou představujeme zcela novou generaci ikonického modelu ŠKODA OCTAVIA, modelu, který je spojen s našimi životy více, než si mnozí uvědomí. Není tak náhodou, že u příležitosti 125 let značky ŠKODA je OCTAVIA zástupcem zcela nového pojetí vozů s okřídleným šípem ve znaku. Překvapí Vás nejen emotivnějším vzhledem, větším prostorem, ale také spoustou inovativních technologií zaručujících vyšší úroveň bezpečí a komfortu.

VEJDE SE TO TAM VŠECHNO?

Odteď už ano. objem zavazadlového prostoru narostl o 30 litrů na 640 litrů a mezi konkurenty jde o jasně nejlepší hodnotu. Sklopením opěradel zadních sedadel získáte až 1700 litrů. Při nakládání oceníte pravidelný tvar zavazadelníku, delší ložnou plochu a řadu Simply Clever řešení, která slouží pro bezpečné uchycení nákladu. 4 háčky, 3 sítě síťového programu, mezipodlahu nebo cargo elementy na suchý zip. 

MODERNÍ INTERIÉR

Vítáme vás v interiéru nové generace, který posouvá měřítka své třídě. Head-up displej promítající informace na čelní sklo vám nabídne nový pohled na svět. Vše důležité potom najdete na dvou 10" displejích. Minimalistické linie a ambientní osvětlení dotváří elegantní atmosféru na palubě. 

SNADNÉ ŘÍZENÍ

Automatická převodovka DSG vybavená systémem shift-by-wire již není s převodovkou spojena mechanicky, takže příkazy k přeřazení probíhají pouze elektronicky. Řazení elegantním přepínáním, stejně jako aktivace nové elektrické parkovací brzdy, tak zvládne lehký pohyb prstu. 

ŠPIČKOVÁ BEZPEČNOST

Cestujte bez starostí ať už se prodíráte ucpanými městskými ulicemi, nebo vás čekají dlouhé úseky na dálnici. OCTAVIA COMBI přináší několik zcela nových asistenčních systémů, které spolu s až 9 airbagy posouvají ochranu cestujících opět o generaci dál. 

NOVÉ ASISTENČNÍ SYSTÉMY

Asistenčních systémů, které předcházejí nebezpečným situacím, není v rodinném kombi nikdy dost. Nová OCTAVIA COMBI proto pomáhá i v dalších situacích: nově sleduje protijedoucí vozidla při odbočování vlevo a v případě nebezpečí auto zabrzdí.

Pardubice

Miroslav  Svatoš

Miroslav Svatoš

vedoucí prodeje vozů

miroslav.svatos@autocentrum.cz


Hradec Králové