Nová ŠKODA ENYAQ iV dorazila do našeho salonu!

Nová ŠKODA ENYAQ iV dorazila do našeho salonu!

Od čtvrtka 13.5. 2021 je nová ŠKODA ENYAQ iV na našich salonech v Pardubicích a Hradci Králové

Nová ŠKODA ENYAQ iV na showroomu v Autocentru BARTH

Ve čtvrtek 13.5.2021 jsme v Autocentru BARTH představili plně elektrické SUV od značky ŠKODA.

Jedná se o první SUV mladoboleslavské automobilky na platformě MEB s reálným dojezdem až 510 km na jedno nabití v sobě spojuje typické přednosti vozů ŠKODA, mezi které patří velkorysá nabídka prostoru, emocionální design, potěšení z ekologické jízdy a známé Simply Clever detaily.

Více o ŠKODA ENYAQ

Chcete zažít elektrizující testovací jízdu?

U nás na salonu si můžete vyzkoušet Enyaqa na vlastní kůži! Jsme připraveni na testovací jízdy, při kterých vás určitě tento elektrický vůz okouzlí! V případě zájmu o testovací jízdu neváhejte kontaktovat naše prodejce!

Pobočka PARDUBICE      Pobočka HRADEC KRÁLOVÉ

Testovací jízdu si také můžete zarezervovat online na našem webu v odkazu níže.

Domluvit si testovací jízdu online


HLAVNÍ DŮVODY, PROČ ZVOLIT ŠKODA ENYAQ iV

ŠPIČKOVÉ ELEKTRICKÉ SUV - ENYAQ iV stojí na modulární platformě MEB speciálně vyvinuté pro elektrické vozy. Nabízí tak špičkovou techniku, rychlé nabíjení a vysoký dojezd.
STYLOVÝ A SEBEVĚDOMÝ - ENYAQ iV přichází s designem, který je důvěrně známý, ale zároveň inovativní a poutavý. Jeho elegantní proporce dávají tušit bohatou nabídku prostoru v interiéru.
PROSTOR A KVALITA - Prostornost modelu ENYAQ iV zdůrazňuje nové pojetí interiéru a objemný zavazadlový prostor. Kvalitní zpracování a příjemné materiály vám zaručí pohodu na cestách. Ekologický charakter elektromobilu skvěle podtrhují materiály šetrné k životnímu prostředí.
INTELIGENTNÍ, INOVATIVNÍ, INTUITIVNÍ - Kromě nově pojatého interiéru přináší ENYAQ iV celou řadu inteligentních a inovativních řešení, jejichž ovládání je zcela intuitivní. Mezi ně patří například standartně dodávaný virtuální kokpit, široké možnosti konektivity, ambientní osvětlení a v neposlední řadě také zcela nová head-up-displej s rozšířenou realitou.
ÚSPORY, KTERÉ POTĚŠÍ - Při jízdě elektromobilem šetříte nejen životní prostředí, ale také svpji peněženku. Čekají na vás mnohá zvýhodnění, jako například dálniční známka či parkování na zónách ve vybraných městech zcela zdarma.
 
Proto neváhejte a navštivte nás v Autocentru BARTH v Pardubicích a Hradci Králové a přesvědčte se, že ŠKODA ENYAQ iV je opravdu speciální vůz!
 
Těšíme se na vás!