Nová ŠKODA KODIAQ již od 729.900 Kč

Nová ŠKODA KODIAQ již od 729.900 Kč

Světově úspěšný model SUV ŠKODA KODIAQ přichází s modernizací.

NOVÁ GENERACE ŠKODA KODIAQ ZA CENU JIŽ OD 729.900 Kč vč. DPH 

nebo na BARTH Operák od 8.499 Kč + DPH měsíčně

Vůz, který může být na přání konfigurován jako sedmimístný, má modernizovaný emocionální vzhled. Vylepšeny byly i jeho aerodynamické vlastnosti. Poprvé nabízí KODIAQ inovativní Matrix-LED přední světlomety. Sportovní vrcholný model KODIAQ RS má kromě vylepšeného vzhledu i nový, výkonnější motor TSI. Modernizovaný KODIAQ bude dostupný od července 2021.

ŠKODA Kodiaq 2021

Nová příď a Matrix-LED přední světlomety

Díky vylepšenému designovému jazyku značky ŠKODA má KODIAQ ještě emocionálnější a sebevědomější vzhled. Modernizovaný model bude dostupný od července 2021. Ve výbavových stupních Ambition a Style je součástí předního a zadního nárazníku lišta hliníkového vzhledu, která dodává vozu offroadový charakter stejně jako nová příď se zvýšenou kapotou motoru a novou, vzpřímenější maskou chladiče. Součástí standardní výbavy jsou full LED přední světlomety. Poprvé ŠKODA KODIAQ nabízí Matrix-LED přední světlomety. Výrazný a sportovní design podtrhují nová kola z lehké slitiny o průměru až 20". Speciální aero kola, nový přední a zadní nárazník a nový černě lakovaný střešní spoiler s finlety po stranách snižují odpor vzduchu. KODIAQ RS má nyní specifický přední nárazník s dynamickým designem.

Klíčové údaje modernizovaného modelu ŠKODA KODIAQ:

  • 7 sedadel

Nový KODIAQ je pravé rodinné auto, ve kterém najde dost prostoru až 7 cestujících. Třetí řada sedadel lze navíc snadno složit pod podlahu zavazadlového prostoru, pokud budete potřebovat více místa pro zavazadla.

  • Asistovaná jízda

Asistovaná jízda kombinuje několik asistenčních systémů a funkcí. Její součástí je Adaptivní vedení v pruhu, Prediktivní tempomat, Rozpoznání dopravních značek, Asistent při jízdě v koloně a pro vozy s automatickou převodovkou i Nouzový asistent.

  • Vzhůru do terénu

Inteligentní pohon 4×4 a užitečný off-road mód, který přizpůsobí nastavení systémů jízdní stability pro jízdu v terénu, dělají z vylepšeného modelu KODIAQ terénního dobrodruha.

  • Parkování s přívěsem

Užitečný jízdní asistent vám pomůže couvat s přívěsem – stačí joystickem vybrat požadovaný směr a veškeré řízení za vás obstará elektronika. Parkování s přívěsem se tak už nikdy nebudete muset bát.

Objevte model NOVÝ KODIAQ >  Ceník ke stažení >  Operativní leasing od 8.499 Kč bez DPH měsíčně > 

 Ceník je platný od 1. 6. 2021 do odvolání.

Pro více informací o modernizované FABII kontaktujte naše prodejce vozů ŠKODA v Pardubicích nebo Hradci Králové

Pardubice - Dubina

Miroslav  Svatoš

Miroslav Svatoš

vedoucí prodeje vozů

miroslav.svatos@autocentrum.cz

Jaroslav  Sotona

Jaroslav Sotona

vedoucí prodeje vozů

jaroslav.sotona@autocentrum.cz


Hradec Králové - Brněnská