Nová ŠKODA Superb Sportline: Probouzí vášeň pro rychlost

Designéři značky ŠKODA dali modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE žhavý design.

Nabitá sportovní technologií

Designéři značky ŠKODA dali modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE žhavý design. Verzi SPORTLINE  snadno rozeznáte podle černých designových prvků a působivých kol z lehké slitiny. Výrazná příď verze SPORTLINE se chlubí černou maskou chladiče, černým pozadím předních mlhovek a černým chromováním spodního otvoru sání. Boční pohled na nový model ŠKODA SUPERB SPORTLINE je zdůrazněn zatmavenými zadními bočními okny (Sunset). Kromě toho mají všechna boční okna černé lemování. Černé jsou i kryty zpětných zrcátek, stejně jako ochranné lišty na všech dveřích. Standardem je snížený sportovní podvozek, se kterým je verze SPORTLINE o 15 mm nižší než „běžný“ SUPERB.

EMOTIVNÍ INTERIÉR

SUPERB SPORTLINE je plný efektních a funkčních detailů v duchu značky ŠKODA.

LED ambientní osvětlení

Světelné efekty v interiéru jsou přizpůsobeny charakteru vozu tak, aby přinesly požadovanou náladu osvětlení. Optické prvky procházejí palubní deskou a najdete je i ve dveřích. Osvětlují také kliky dveří, sedadla a prostor pro nohy cestujících. Nová ŠKODA SUPERB SPORTLINE je vybavena LED ambientním osvětlením v rámci stadnardní výbavy.​

Černý kokpit

Interiér modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE se může chlubit dynamickým designem. Typicky sportovní černé prvky interiéru zahrnují čalounění stropu, sportovní volant, sportovní čalounění sedadel, boční výplně dveří a palubní desku nového modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE.

Tříramenný sportovní volant

Model ŠKODA SUPERB SPORTLINE budete řídit charakteristickým tříramenným volantem s „pádly“ řazení převodovky DSG. Sportovní volant je čalouněný černou perforovanou kůží se stříbrným dekorativním obšitím.

Performance Monitor

Systém Performance Monitor na palubě vozu SUPERB SPORTLINE je speciálním prvkem, který vám umožní užít si jeho sportovního charakteru naplno. Na displeji infotainmentu zobrazuje Performance Monitor aktuální teplotu oleje, zrychlení a teplotu chladící kapaliny.

Personalizace a volba jízdního režimu

Režim personalizace umožní různým řidičům okamžitě po nastartování vozu vyvolat „svoje“ nastavení. Vůz rozlišuje různé uživatele podle klíčku, který použili k jeho odemknutí a přizpůsobí nastavení podle uloženého profilu. Personalizace je dodávána s trojicí klíčků společně s Driving Mode Select v základní výbavě vozu.

Kola dělají auto

Kola z lehké slitiny o průměru 18“ v platinovém designu Zenith (vzadu) podtrhují dynamický vzhled vozu. Exkluzivní 19“ kola z lehké slitiny Vega jsou k dispozici jako příplatková výbava.