Škoda Enyaq Coupé RS iV

Škoda Enyaq Coupé RS iV

Vrcholný sportovní model s dvěma elektromotory a pohonem všech kol

ENYAQ COUPÉ RS iV – PRVNÍ PLNĚ ELEKTRICKÝ VŮZ ŠKODA RS

Nový model Enyaq Coupé RS iV má vynikající aerodynamické vlastnosti, které přináší zcela jiný rozměr a prožitek z jízdy na čtyřech kolech!

Moderní elektrické SUV překypuje komfortem a je k dostání ve dvou našlapaných variantách, které nabízí kvalitní materiály, punc luxusu a nejmodernější dostupné technologie, se kterými dostává jízda autem zcela jiný rozměr. Stačí si jen vybrat!

NAPŘÍČ CELÝM INTERIÉREM

Potřebujete zavést děti do školky? Hledáte spolehlivého parťáka na rodinné výlety či každodenní cesty do práce? Máte rádi pohodlí?

Napříč celým interiérem vozu Enyaq Coupé RS iV prostupuje nebývalý komfort, který přináší členům posádky nadstandardní zážitek z jízdy, ať už se vydáte kamkoliv!

Pohodlí

Pohodlná jízda automobilem začíná u sedadel, která jsou nezbytným základem jakékoliv komfortní jízdy.

U tohoto elektrického SUV zajisté oceníte vyhřívaná sportovní sedadla s integrovanou opěrkou hlavy a bočním vedením. Pokud se ocitnete na sedadle řidiče, čeká na Vás navíc plně elektricky ovládané sedadlo s nastavením bederní opěrky a paměťovou funkcí.

Pokud chcete dopřát nadstandardní zážitek z jízdy také ostatním členům posádky, elektrické ovládání sedadla spolujezdce je volitelné a stejně tak je tomu v případě vyhřívání zadních sedadel.

Konektivita aneb Špičkový infotainment

Enyaq iV je dodávána s 13" infotainmentem a ovládání je doplněno dotykovou lištou, kterou můžete využít ve chvílích, kdy potřebujete například změnit hlasitost hudby či nastavení klimatizace.

Propojenost a využití moderních technologií v tomto voze dominují, a proto je tento automobil pro opravdové „fajnšmekry“.

Plně kompaktní systém Vám usnadní nejen běžné úkony, ale zároveň vytvoří naprosto jedinečný prostor, kde je pohodlí pro řidiče i celou posádku na prvním místě. Cestování ještě nikdy nebylo snadnější! S novým elektromobilem Enyaq iV Vás na cestách jen tak něco nezaskočí!

Nebývalý prostor

Nadstandardní vnitřní prostor je jednou z hlavních předností vozu ŠKODA RS.

Interiér vozu Enyaq Coupé RS iV poskytuje svým majitelům nebývale štědrý prostor, ve kterém se rozhodně nebudete cítit jako sardinky v konzervě. Stejně tak je tomu i v případě zavazadlového prostoru, který nabízí úctyhodných 570 litrů, což zaručuje, že si s sebou na cesty můžete vzít opravdu vše, co potřebujete. Pokud by Vám snad 570 litrů objemu bylo málo, po sklopení zadních sedadel získáte plných 1610 litrů.

Chytrá energie

Enyaq Coupé RS iV je sportovním vozem, který nezapomíná na ekologii a plní své poslání do puntíku. Vyjma skutečnosti, že vůz šetří energie, kde je to jen možné, dokáže tento model vyrábět energii vlastní, kterou pak ukládá přímo do baterie, což se může hodit především v městském provozu, kde občas musíme sešlapovat brzdu častěji, než bychom si přáli.

Rekuperace (přeměna kinetické energie na elektrickou energii při zpomalování vozu) probíhá automaticky, ale každý řidič si může zvolit její intenzitu prostřednictvím pádel pod volantem.

VYCHYTÁVKY, KTERÉ VÁS DOSTANOU

Kombinace elegantních tvarů, černých detailů karoserie, atraktivní design,… nový Enyaq Coupé RS iV vypadá skvěle ze všech úhlů a poutá pozornost, se kterou je potřeba počítat! ENYAQ COUPÉ RS iV je zkrátka perfektní ze všech stran!

Enyaq Coupé RS iV v kostce:

  • Matrix-LED světlomety
  • Maska Crystal Face s vysoce lesklým černým rámečkem
  • Jedinečný design promyšlený do nejmenšího detailu (černá boční zrcátka, lakované boční prahy v barvě karoserie, ozdobné lišty,…)
  • Dvě sady kol určené výhradně pro tento model značky ŠKODA (zvolit si můžete 20" kola TAURUS z lehké slitiny vybavená Aero kryty nebo kola 21" VISION)
  • Elegantně se svažující střecha
  • Výrazný design sportovního nárazníku
  • Top LED zadní světla s animovanými ukazateli směru
  • Sportovní sedadla s bočním vedením, která poskytují oporu také v zatáčkách
  • Logo RS vyšité na integrovaných opěrkách hlavy předních sportovních sedadel (na detaily si ŠKODA potrpí)
  • Tříramenný multifunkční volant v šedé či limetkové barvě
  • Mimořádně prostorný zavazadlový prostor
  • Dva elektromotory s vlastní jednostupňovou automatickou převodovkou na přední i zadní nápravě
  • Nápisy na zadních dveřích v černé barvě typické pro sportovní modely
  • Další

 ENYAQ COUPÉ RS iV – AUTOMOBIL, SE KTERÝM BUDETE NEPŘEHLÉDNUTELNÍ…

Kontakty na prodejce ŠKODA - ZDE Objednat na testovací jízdu - ZDE

 KOMPLETNÍ INFORMACE O MODELU ZDE

 Podívejte se, jak probíhalo předání 3 vozů ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV výhercům soutěže ENYAQ HOCKEY LEAGUE v Autocentrum BARTH.