V Autocentru BARTH proběhlo předání vozů ENYAQ iV vítězům soutěže ENYAQ Hockey League

V Autocentru BARTH proběhlo předání vozů ENYAQ iV vítězům soutěže ENYAQ Hockey League

Předání hlavních cen se uskutečnilo v Autocentru BARTH, kde také proběhlo profesionální školení o elektickém voze ŠKODA ENYAQ iV od našich specializovaných prodejců.

Dlouholeté partnerství automobilky ŠKODA s ledním hokejem v letošní sezoně ještě posílilo. K rekordnímu 29 let trvajícímu partnerství se světovým šampionátem, které je zaznamenáno v Guinnessově knize rekordů, podpoře českého národního týmu i nejvyšší hokejové soutěže nově přibylo angažmá značky ŠKODA na poli elektronického sportu. Pro ročník 2020/2021 se mladoboleslavská automobilka stala generálním partnerem esport hokejové ligy, do níž jsou zapojeny všechny týmy hokejové Tipsport extraligy. Soutěž s názvem ENYAQ Hockey League během pětiměsíčního zápasového maratonu získala velký zájem fanoušků a nabídla řadu napínavých duelů. Vítězný tým Pardubic převzal hodnotné ceny v čele s novými vozy ŠKODA ENYAQ iV.

Esport je fenomén, který poutá pozornost milionů hráček a hráčů po celém světě. Sportovní hry jsou pevnou součástí tohoto světa, který si také v České republice buduje početnou fanouškovskou základnu. „Pro značku ŠKODA je sport, a především pak aktivní trávení volného času jedním z klíčových společenských témat. Prostřednictvím naší autorizované obchodní sítě podporujeme jednotlivé extraligové kluby, domácí hokejovou reprezentaci a velký důraz klademe i na sportování široké veřejnosti a aktivní životní styl. Esport vnímáme jako fenomén s obrovským potenciálem, který sbližuje svět moderních technologií a klasického sportu. Zejména mezi mladou generací jsou elektronické hry velmi populární, a třeba právě prostřednictvím e-sportu časem přijde na chuť také aktivnímu pohybu,“ říká vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika Martina Zimmermann.

Celkové vítězství si v napínavém finále proti Litvínovu zajistili hráči Pardubic, kteří obdrželi řadu cen. Každý ze tří členů vítězného týmu získá čtyřměsíční zápůjčku vozu ŠKODA ENYAQ iV a herní konzoli Playstation 5. Tým si také rozdělí vítěznou prémii ve výši 80 000 Kč. Zástupci pardubického esportového týmu ovládli vedle play off rovněž základní část turnaje- vítězná trofej i věcné ceny jsou tak jednoznačně ve správných rukou. „Byl to hezký zážitek, cítili jsme se jako reální hokejisté při předávání mistrovského poháru. Z cen máme pochopitelně velkou radost, osobně se nejvíce těším právě na ENYAQ iV, o kterém jsem si hned po vítězném finále zjišťoval maximum informací. Zapůjčení využiji naplno, svezení jsem slíbil celé rodině i širokému okruhu kamarádů,“ dodal zástupce pardubického týmu Jaroslav Řehoř.

Za Autocentrum BARTH vítězům gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů!

 

Pro více informací o vozech ŠKODA kontaktujte naše specializované prodejce vozů ŠKODA!