BARTH Operák: Vyberte si to pravé SUV na operativní leasing

BARTH Operák: Vyberte si to pravé SUV na operativní leasing

Nabízíme celou modelovou paletu SUV Volkswagen na exkluzivní operativní leasing.

Ještě nemáte nový vůz Volkswagen na operativní leasing?

Exkluzivně Vám nabízíme celou paletu vozů Volkswagen řady SUV, s kterými se Vám otevírají nové obzory. Svými suverénními vlastnostmi a moderními technologiemi Vás podporují ve všem, čeho chcete dosáhnout, ať je to v terénu nebo na silnici. Na operativní leasing nabízíme nový Volkswagen T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace a zbrusu nový Touareg = SUV nové generace.

10 důvodů, proč si vybrat BARTH Operák:

  1. TRADICE - Jsme reálný kamenný obchod, který funguje na trhu více než 20 let
  2. VAZBY - Máme přímé vazby na importéry vozů
  3. SKLADOVÉ ZÁSOBY - Udržujeme velké skladové zásoby, nabízíme okolo 200 vozů ihned k odběru
  4. RYCHLOST - Schvalujeme financování během několika dní po dodání podkladů od zákazníka
  5. TESTOVACÍ JÍZDY - U nás si každý model vozu můžete vyzkoušet při testovací jízdě
  6. KONTAKTY NA VÝROBCE - Vozy objednáváme přímo u výrobce
  7. PROFESIONÁLNÍ TÝM - jsme specializované středisko pro prodej operativního leasingu, stará se o Vás tým proškolených specialistů operativního leasingu a ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně
  8. MOBILITA - Jesliže si objednáváte vůz do výroby a chcete být mobilní do doby dodání nového vozu, zapůjčíme Vám vůz z naší autopůjčovny BARTH Rent za zvýhodněný tarif
  9. FINANČNÍ SLUŽBY - Zajistíme pojištění a financování
  10. DOPLŇKOVÉ SLUŽBY - Dokážeme zajistit také sezónní pneumatiky

Navštívit web BARTH-OPERAK.cz  

Volkswagen T-ROC

na operativní leasing již od 4.991 Kč bez DPH měsíčně

První crossover od značky Volkswagen nabízí na svou třídu nezvyklý pohon všech kol, elektricky ovládané víko pátých dveří nebo systém Park Assist. Jedinečný dojem zanecháte s vozem T-Roc v linii Sport Line, jejíž výbava zahrnuje celou řadu sportovních detailů, které zvýší tep srdce každého řidiče. 
Jestliže toužíte po výrazném designu, rozsáhlém spektru možností individualizace, vysoce kvalitním zpracování až do nejmenšího detailu, rozhodněte se pro model T-Roc.

Více o modelu >  Chci T-Roc na operák >  Skladové vozy na operák >  Testovací jízda >T-Roc na operák 

 

Volkswagen TIGUAN

na operativní leasing již od 5.181 Kč + DPH měsíčně

Moderní technologie a suverénní jízdní vlastnosti další generace oblíbeného SUV splní všechna Vaše očekávání. Také Tiguan nabízí celou řadu asistenčních systémů, díky kterým se budete cítit ve voze bezpečně a komfortně. Součástí výbavy je celá řada opatření, jako např. airbagy, multikolizní brzda nebo asistent pro udržování vozu v jízdním pruhu "Lane Assist", který varuje řidiče v rámci daných možností prostřednictvím protipohybu volantu v případě, že automobil začne neúmyslně opouštět jízdní pruh. K sériové výbavě vozu Tiguan patří také systém kontroly okolí vozu "Front Assist" s předvídavým rozpoznáváním chodců. V případě, že systém vyhodnotí situaci, při které odstup od překážky před vozem poklesne pod kritickou mez, pomůže Vám zkrátit brzdnou dráhu. 

Více o modelu >  Chci Tiguan na operák >  Skladové vozy na operák >  Testovací jízda > Tiguan na operák

 

Volkswagen TIGUAN ALLSPACE

na operativní leasingu již od 6.735 Kč + DPH měsíčně

Jedno auto, nespočet možností. Flexibilní interiér vozu s volitelnou výklopnou třetí řadou sedadel nabízí prostor až pro sedm cestujících i jejich zavazadla. Vaše touhy po dobrodružství tak dostávají další rozměr. Pozoruhodný zevnějšek, mnohostranné možnosti výbavy a působivý design světel - nový Tiguan Allspace toho má hodně co nabídnout. Výrazná zadní světla pak přispívají k tomu, že Tiguan Allspace zanechá vynikající dojem i při pohledu zezadu. Všechny linie výbavy jsou navíc vybaveny LED světly pro denní svícení. 

Více o modelu >  Chci Tiguan Allspace na operák >  Skladové vozy na operák >  Testovací jízda > Tiguan Allspace na operák

 

Volkswagen TOUAREG 

na operativní leasing již od 19.113 Kč + DPH měsíčně

Impozantní SUV nové generace, které představuje vrchol nabídky značky Volkswagen. Nový nekompromisní model, který posouvá komfort, zážitky i radost z jízdy do zcela nové, vyšší dimenze. Jaký styl Vám více imponuje? Chladný technický design, teplé barevné tóny dřeva a kůže nebo sportovní ladění? Bez ohledu na to, pro kterou variantu se rozhodnete, s jednou z luxusních linií výbavy Elegance, Atmosphere nebo R-Line projevíte vždy svůj vkus.

Více o modelu >  Chci Touareg na operák >  Skladové vozy na operák >  Testovací jízda >Touareg na operák


Pro více informací neváhejte kontaktovat naše specialisty operativního leasingu, kteří vám odborně poradí:

Eva Jiroutková

Eva Jiroutková

specialistka operativního leasingu

eva.jiroutkova@autocentrum.cz