Čistě elektrický ID. Buzz: Předprodej zahájen

Čistě elektrický ID. Buzz: Předprodej zahájen

Dlouho očekávaný Volkswagen ID. Buzz je konečně tady!

ID. Buzz: Nový člen úspěšné rodiny čistě elektrických ID. modelů

Duší tíhne k legendární řadě užitkových vozů s označením „T“, které díky své praktičnosti a spolehlivosti oslovily mnoho předchozích generací, ale nové „T“ představuje elektromobilitu v nové dimenzi. 

Nový ID. Buzz je multifunkční všestranný automobil. K jeho vynikající manévrovatelnosti přispívá i malý průměr otáčení, jehož hodnota je jen těsně nad jedenácti metry. Díky maximálnímu využití prostoru a zcela nově vyvinuté úsporné koncepci interiéru mají cestující spoustu místa v oblasti nohou. Sedadla s možností komfortního nastavení umožňují variabilní využití interiéru. V pětimístné verzi a se všemi cestujícími v kabině tak za druhou řadou sedadel zbývá až 1 121 litrů prostoru pro zavazadla.

Pokročilé technologie

ID. Buzz nabízí řadu pokročilých technologií jako Travel Assist s rojovými daty nebo vzdálené aktualizace over-the-air. Volitelně může vybaven více než 30 asistenčními systémy a schopností komunikovat s dalšími vozidly připojenými do sítě díky technologii Car2X.

V modelu ID. Buzz vede pod čelním oknem úzký světelný pruh ID. Light, který předává řidiči různými světelnými impulzy intuitivně vnímatelné pokyny. Může například ukazovat, že se vůz nabíjí nebo jakým směrem se má podle navigace odbočit. V případě, že se ID. Light rozsvítí kompletně červeně, znamená to: Pozor! Brzdi!

Nově definované vnímání prostoru pro větší flexibilitu

Ať ve městě nebo na venkově, s celou rodinou nebo na víkendovém výletu s přáteli, díky modelu ID. Buzz se pro Vás udržitelná mobilita stane každodenní realitou s maximálním komfortem. Nový ID. Buzz zaujme nejenom svým nenapodobitelným půvabem, ale také nejmodernějšími technologiemi a zcela novým vnímáním prostoru. To z něj dělá sympatického a inteligentního společníka pro každé dobrodružství.

Další z jeho mnoha předností:

  • ID. Light - systém ID. Light s Vámi komunikuje vizuálně a v kombinaci se sériovým navigačním systémem umožňuje snadnější průjezd hustou dopravou
  • Volitelný, odnímatelný, multifunkční ID. Buzz Box - jedním úkonem ho lze ukotvit mezi předními sedadly nebo naopak snadno vyjmout z vozidla, v horní části má velkou odkládací schránku se škrabkou na led a otvírákem lahví, na čelní straně je sklopná přihrádka o objemu 1,4 litru (např. pro lahev s vodou), naproti ní je výsuvná schránka o objemu 5,0 litru pro nejrůznější věci
  • Ambientní osvětlení interiéru, volitelně až ve 30 barvách
  • Čalounění interiéru bez použití zvířecí kůže
  • Použití recyklovaných materiálů, například u potahů sedadel, podlahových krytin a ozdobných dekorů střechy
  • Aktualizace Over-the-Air s využitím služeb We Connect - díky tomu lze automaticky aktualizovat digitální systémy např. přes noc

Předprodej tohoto inovativního modelu je zahájen. Kontaktujte naše prodejce vozů Volkswagen, kteří Vám poskytnout bližší informace.

Více o modelu ID. Buzz > Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku >   Další elektrické modely z ID. rodiny >