Klasika dotažená k dokonalosti: Volkswagen Multivan 6.1

Pořiďte si nyní vůz Volkswagen Multivan 6.1 s cenovým zvýhodněním.

PLATNOST AKCE SKONČILA

VOLKSWAGEN MULTIVAN 6.1 SE ZVÝHODNĚNÍM AŽ 368.000 Kč

Jste klasik a hledáte bezpečený vůz s motorem TDI ve spojení s pohonem všech kol a navíc za výhodnou cenu? Auto, po kterém touží každý vyznavač aktivního životního stylu a výletu s rodinou? Nepropásněte tuto šanci a pořiďte si automobilovou ikonu. Volkswagen Multivan 6.1 získáte s motorem o výkonu 2.0 TDI 150 kW. Navíc získáte pohon všech kol 4Motion, automatickou převodovku DSG a spoustu radosti a zážitků z maximálně pohodlného cestování. Vybrat si mužete z výbav Highline
nebo Comfortline, u kterých vás překvapí velmi příznivé doby dodání.


Vychytávky modelu VW Multivan 6.1:

  • Velmi komfortní sedadla - Multivan 6.1 disponuje standardně maximálně pohodlnými sedadly s volitelnou možností elektrického nastavení bederních opěrek ve 4 směrech. Jedinečnou vychytávkou je, že sedadla lze obratem ruky otočit a různě posouvat.
  • Elektromechanické řízení - Elektromechanické řízení ve voze Multivan 6.1 Vám nabízí aktivní a adaptivní podporu téměř ve všech jízdních situacích. Inovativní koncept servořízení tvoří navíc základ pro nejmodernější asistenční systémy řidiče ve voze Multivan 6.1.
  • Dokonalé propojení se světem - Telefonní rozhraní "Comfort" Vám usnadní komunikaci a umožňuje bezdrátové nabíjení Vašeho chytrého telefonu v závislosti na konkrétním modelu.

Splňte si sen o skvěle vybaveném rodinném voze již za 1 579 000 Kč vč. DPH. 

Více o modelu VW Multivan 6.1 >  Prohlédněte si nabídku vozů >

 Chcete získat více informací o akční nabídce? Kontaktujte našeho prodejce užitkových vozů Volkswagen.

Zbyněk Korejtko

Zbyněk Korejtko

prodejce užitkových vozů

zbynek.korejtko@autocentrum.cz