Nové Volkswagen Polo vstupuje na český trh. Objednávejte ho u našich prodejců.

Nové Polo díky svému sportovnímu a výraznému designu působí tak sebejistým dojmem, jako nikdy v minulosti. Nabídka designových paketů navíc umožňuje spoustu možností individualizace. Modernizací prošel také interiér nového vozu Polo.

Nové Polo vstupuje na českou scénu!

Zákazníci na českém trhu již mohou objednávat novou generaci oblíbeného malého vozu. Nové Polo přichází s výrazným novým designem, ještě velkorysejší nabídkou místa pro cestující i zavazadla a s vyspělými asistenčními a komfortními systémy, které byly dosud vyhrazeny vozidlům vyšších tříd. Ceny nového modelu Polo v České republice začínají již od 292 900 Kč s motorem 1,0 litru o výkonu 55 kW (75 k).

„Nový Volkswagen Polo přináší do segmentu malých vozů zcela novou dimenzi komfortu, bezpečnosti a vnitřního prostoru,“ říká Daniel Harant, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika. „Již na první pohled zaujme nové Polo svým charismatickým designem s expresivní dynamikou a svalnatou čelní partií. Cestování v novém Polu zpříjemňuje nejmodernější technika, která zahrnuje například vyspělé informační a zábavní systémy, progresivní asistenční systémy z vyšších segmentů a rozmanité funkce v oblasti konektivity, včetně bezdrátového nabíjení chytrého telefonu. Nové Polo přitom zůstává ryzím Volkswagenem, cenově dostupným automobilem pro široký okruh zákazníků.“

→  Šestá generace bestselleru nabízí více místa

Nový Volkswagen Polo patří mezi nejmodernější malé vozy na světě. Vnější design nyní výhradně pětidveřového hatchbacku má nyní ještě sportovnější charakter. Nové Polo s vnější délkou 4053 mm je v porovnání s předchůdcem větší, takže v interiéru nabízí více místa jak pro cestující, tak i pro zavazadla. Zavazadlový prostor má nyní objem 351 litrů místo dosavadních 280 litrů. O 94 mm delší rozvor přispívá rovněž k vynikajícímu jízdnímu komfortu. Svojí přepravní kapacitou se nové Polo vyrovnalo modelu Golf 4. generace, takže je naprosto plnohodnotným rodinným vozem.

→ Ceny již od 292 900 Kč

Nová generace modelové řady Polo je nabízena ve třech klasických výbavových verzích Trendline (již od 292 900 Kč), Comfortline (již od 320 900 Kč), Highline (již od 376 900 Kč),speciální verze Polo Beats (vychází z výbavy Comfortline, navíc kůží obšitý multifunkční volant, 16“ kola z lehké slitiny, audiosystém beats o výkonu 300 W, čalounění v designu beats; cena již od 335 900 Kč),  sportovní vrcholný model Polo GTI (s výkonem 147 kW/200 k; cena již od 529 900 Kč), varianta s motorem na zemní plyn (TGI o výkonu 66 kW/90 k) a do konce roku bude ještě následovat sportovně laděný R-Line. 

TRENDLINE

Již vstupní verze Polo Trendline sériově disponuje světlomety LED pro denní svícení s funkcemi Coming Home a Leaving Home, systémem sledování překážek před vozem Front Assist s funkcí nouzového brzdění City a rozpoznáváním chodců, čelními a bočními airbagy vpředu, hlavovými airbagy vpředu i vzadu, audiosystémem Composition Colour, manuálně ovládanou klimatizací, elektrickým ovládáním oken vpředu, palubním počítačem Basic, 14“ ocelovými koly a mnoha dalšími prvky.

COMFORTLINE

O stupeň výš stojí výbavová linie Comfortline, která zahrnuje nad rámec verze Trendline 15“ ocelová kola, palubní počítač Medium, 6 reproduktorů, multifunkční volant a mlhové světlomety. Ještě vyšší úroveň komfortu nabízí Highline s 15“ koly z lehké slitiny, automatickou klimatizací Climatronic, kůží obšitým multifunkčním volantem, audiosystémem Composition Media, tempomatem a dekoračním osvětlením.

→  Široká nabídka progresivních asistenčních systémů

Díky modulární platformě MQB pro vozy s motorem uloženým vpředu napříč je pro nové Polo na přání k dispozici velký počet asistenčních systémů. Mezi ně patří adaptivní tempomat ACC (nyní funkční až do rychlosti jízdy 210 km/h), asistent pro sledování slepého úhlu s asistentem pro sledování vozidel přijíždějících ze stran při couvání z parkovacího místa a částečně automatizovaný parkovací asistent s funkcí brzdění při manévrování, která chrání vozidlo před poškozením v důsledku kontaktu s překážkou během parkování. Pro nové Polo je navíc k dispozici nejnovější generace informačních a zábavních systémů s displeji o úhlopříčce 6,5 až 8,0 palce. Jejich skleněný povrch má ušlechtilý vzhled luxusního chytrého telefonu a v interiéru vytváří atmosféru technicky vyspělého vozu. Volkswagen kromě toho nabízí pro nové Polo jako světovou novinku druhou generaci digitálního panelu přístrojů Active Info Display, která se vyznačuje vynikající grafikou s intenzivními barvami a vysokým kontrastem zobrazení. Digitální panel přístrojů přináší do segmentu malých vozů novou úroveň funkčnosti a ovladatelnosti.

→ Rozmanité možnosti individualizace

Pestřejší nabídku umocňuje široká paleta nových barev se 14 odstíny laku karoserie ve spojení s 13 variantami ozdobného obložení interiéru, které lze individuálně kombinovat. Další možnosti pro individualizaci otvírá široký sortiment prvků výbavy na přání. Mezi ně patří mimo jiné přední i zadní světlomety LED a velké panoramatické střešní okno. 

Od srpnového zahájení předprodeje mohou zákazníci objednávat nové Polo s dvěma motory. Kromě atmosféricky plněného zážehového motoru se zdvihovým objemem 1,0 litru a výkonem 55 kW (75 k) je nabízena také přeplňovaná jednotka 1.0 TSI o výkonu 70 kW (95 k). Postupně bude paleta motorů rozšiřována o jednotky 1.0 TSI (85 kW/115 k), 1.5 TSI Evo (110 kW/150 k), 2.0 TSI (147 kW/200 k), 1.0 TGI (66 kW/90 k) a 1.6 TDI (70 kW/95 k). Všechny agregáty jsou sériově vybaveny systémem start-stop a režimem rekuperace. Od výkonu 70 kW je alternativně nabízena dvouspojková převodovka DSG.
Nový Volkswagen Polo bude oficiálně uveden na český trh začátkem listopadu 2017.

ZVÝHODNĚNÍ AŽ 33 100 KČ
(při objednávce do konce září 2017)

Zákazníci, kteří si objednají nové Polo do konce září 2017, mohou využít akci Výkup na protiúčet s bonusem 25 000 Kč (Trendline, Comfortline, Beats), resp. 30 000 Kč (Highline, GTI) a prodlouženou zárukou na 4 roky/80 000 km v hodnotě 3100 Kč. Celkové zvýhodnění pro zákazníka tak činí 28 100 Kč, resp. 33 100 Kč.

Pořízení nového modelu Polo lze navíc financovat v rámci akční nabídky Volkswagen+ s výhodnou úrokovou sazbou již od 1,99 % p.a. při 50% akontaci a době financování 24 až 48 měsíců.

Pro více informací neváhejte kontaktovat naše prodejce vozů Volkswagen: