POLO za POLOvinu

POLO za POLOvinu

Nabídka POLO za POLOvinu platí do 31.10. 2018 nebo do odvolání.

Polovinu vozu zaplatíte hned a druhou polovinu můžete financovat bez úroků! Skutečně, úrok 0 % p. a. až na dva roky.

Užijte si i další výhody:
Garance úrokové sazby a ceny pojištění po celou dobu financování. Možnost kdykoliv zdarma předčasně splatit, prodloužit, zkrátit, vložit mimořádnou splátku, nastavit poslední zvýšenou splátku nebo převést na jinou osobu. 

Nové Polo pro nové zážitky
Volkswagen představuje nový modelem Polo, jeden z nejmodernějších kompaktních vozů na světě. Ze sebejistého projevu vozu Polo vyzařuje současně také jeho bezpečnost. Je vybavené tolika asistenčními systémy jako nikdy dříve. Ty dokážou permanentně sledovat vozovku, varovat řidiče a v mezních situacích dokonce zasáhnout. Avšak bez ohledu na to, jak moc si budete cestování užívat, Polo Vás vždy znovu nadchne. Je dostupné také ve speciální verzi Beats a ve sportovní verzi GTI.

Konfigurátor   Více informací o modelu   Technická data   Vozy skladem

Dokonalé bezpečí. Dokonalá krása.
Nové Polo Vás ochrání. Je totiž vybaveno ještě více bezpečnostními asistenty než předchozí model a má přehled o všem, co se okolo Vás děje. Přitom je však centrem zájmu svého okolí. Důvodem je zcela nový design se sníženou boční linií, dynamickými rysy a nově navrženými světlomety. A platí to při každé jízdě.

Výbava & design
Nové Polo je výrazné, bezpečné a sportovní. Díky svým čistým tvarům a elegantně vedeným liniím je ztělesněním dokonalé harmonie designu a účelnosti. Zaujme svými komfortními, bezpečnostními a moderními funkcemi. Polo v každém probouzí touhu nastoupit do něj a jet.

Infotainment
Ať už musíte v průběhu jízdy telefonovat, potřebujete aktuální dopravní informace, chcete se pomocí navigace dostat do cíle Vaší cesty nebo jen chcete poslouchat svou oblíbenou hudbu: Polo Vám poskytuje spoustu možností, jak pohodlným a jednoduchým způsobem využívat moderní technologie.

Asistenční systémy
Inteligentní asistenční systémy Vašeho vozu Polo přispívají k většímu komfortu a pomáhají Vám při zvládání kritických jízdních situací nebo dokonce zcela zabrání jejich vzniku. I když si přítomnosti této technologie ne vždy povšimnete, vědomí, že existuje, přináší dobrý pocit.

Komfort
Budete okouzleni tím, jak je jízda v novém voze Polo příjemná. Díky komfortní výbavě budete sedět pohodlně i při cestování na dlouhé vzdálenosti a navíc si přitom budete šetřit i Vaše záda. Pohodové klima Vám pak zajistí volitelná klimatizace "Climatronic" (sériová výbava pro Highline) s individuálním nastavením.

Technologie
Moderní technologie, které jsou použité u motorů určených pro nové Polo, zajišťují hospodárnost, velký krouticí moment i vysoký výkon. Jsou přesně tím, co potřebujete, když rádi cestujete a současně chcete, aby spotřeba paliva byla na nízké úrovni.

Individualizace
Vyberte si design z několika nabízených paketů a vytvořte si Vaše Polo podle svého individuálního vkusu. Prostřednictvím malých detailů mu dodáte jedinečný charakter a vytvoříte z něj Vašeho stylového průvodce.

Pro Více informací kontaktujte naše prodejce: