T-Roc má sebejistotu již ve svých genech

Oceníte dobrý design a jedinečnost? T-Roc okouzlí svým sebejistým projevem, výrazným designem modelu crossover a rozsáhlými možnostmi individualizace. Jestliže toužíte po výrazném designu, rozsáhlém spektru možností individualizace, vysoce kvalitním zpracování až do nejmenšího detailu, rozhodněte se pro model T-Roc, který ví, jak zapůsobit.

Ceník a technická data    Domluvit předváděcí jízdu    Více informací o modelu    Skladové vozy

Zanechejte sportovní dojem.

Kdo by Vás chtěl zastavit? Sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny "Kulmbach" a zářící červené brzdové třmeny vytváří kompozici, na kterou jen tak nezapomenete. Tmavě červená zadní světla umocňují sebejistý projev, kterým zadní partie působí. Zadní okno i zadní boční okna jsou rovněž zatmavená a dokonale ladí s celkovým sportovním obrazem vozu T-Roc v linii Sport Line. Zatmavení oken absorbuje část slunečního záření a zajišťuje tak mimořádně příjemnou světelnou atmosféru v interiéru. Lépe si tak zachováte chladnou hlavu, a to i přesto, že Vaše srdce má při tak velké porci radosti tendenci k vysokému tepu. V interiéru Vás přivítá čalounění stropu v černé barvě a osvětlení "Ambiente", které uvnitř vozu vytvářejí příjemné prostředí. Zatímco osvětlení prostoru pro nohy je v bílé barvě, dekorační lišty jsou v červené. Sportovní pocity v interiéru zajistí pedály s povrchem z ušlechtilé oceli a sériový multifunkční volant v kůži, jenž velmi dobře padne do ruky. Sportovně komfortní sedadla pro řidiče a spolujezdce zajišťují dobré boční držení trupu a díky integrované bederní opěrce s manuálním nastavením komfort sezení i při cestování na dlouhé vzdálenosti. V rámci sériové výbavy jsou sedadla čalouněna potahovou látkou v design "Gem". Na přání mohou být samozřejmě potažena kůží "Vienna".

Výrazný design, který Vás bude provázet každý den.

Výbavová linie Style Line otevírá velký prostor pro Vaši invenci. Sériová sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny "Mayfield" jsou na přání k dispozici v jedné ze tří barev. Dalším unikátním prvkem, který na sebe přitahuje pozornost, jsou volitelné kombinace barev dvoubarevného lakování. Stylový projev vozu T-Roc v linii Style Line dále umocňují chromované detaily, které se nacházejí např. na sponě umístěné na černé mřížce chladiče se zrnitým povrchem a na trapézovým lemech výfuků v zadní partii. Přední i zadní difuzor je pak ve stříbrné barvě.

Po nastoupení do vozu na Vás čeká osvětlení "Ambiente" v bílé barvě. Osvětlené dekory, čtecí lampičky vpředu i vzadu a osvětlení prostoru pro nohy vytváří mimořádně příjemnou atmosféru. Designové svislé panely palubní desky pak mohou být ve čtyřech různých barvách. Výběrem jedné z nich dodáte interiéru vozu Váš individuální styl.
Posaďte se do pohodlného sedadla, které může být na přání čalouněno jednou ze dvou variant vysoce kvalitní kůže "Vienna". A poté, co jste zaujali příjemnou pozici, můžete pohodlně v průběhu jízdy telefonovat prostřednictvím telefonního rozhraní. Máte svou oblíbenou hudbu uloženou na USB flash disku? Pak jej lze velmi jednoduše připojit přes USB port a přehrávat přes reproduktory vozu. Nuda Vám tak rozhodně nehrozí. Zejména při cestování na dlouhé vzdálenosti je důležitým příspěvkem k Vaší bezpečnosti systém sledování únavy řidiče. Ten, jakmile zaregistruje* odchylky od normálního chování, doporučí řidiči prostřednictvím optických a akustických signálů přestávku na odpočinek. Nastupte si: Čekají na Vás krásné zážitky z jízdy.

Stanete se centrem pozornosti.

První dojem je nenahraditelný. To beze zbytku platí o designu osvětlení vozu T-Roc. Součástí jeho sériové výbavy jsou světla pro denní svícení, která jsou umístěna v předním nárazníku. Světla pro denní svícení jsou současně použita jako směrová světla (blinkry). Při odbočování nebo změně jízdního pruhu tak jsou zajímavým detailem, který na sebe přitahuje pozornost, a zároveň jsou jedním z určujících prvků designu vozu T-Roc. V kombinaci se sériovými halogenovými světlomety pak vytváří kompaktní design tvořený jasnými liniemi. Rozhodnete-li se pro přední světlomety s LED technologií, bude centrem zájmu jejich výrazný kruhový design.

Také design zadní partie má díky zadním světlům využívajícím LED technologii jedinečnou světelnou signaturu. U linie Sport Line jsou pak zadní světla v atraktivní tmavě červené barvě.

Vystupte z davu.

Zvolenou barvu karoserie můžete navíc kombinovat s další barvou, kterou je lakována střecha, kryty vnějších zpětných zrcátek a A-sloupky karoserie. Pro linii Sport Line se můžete rozhodnout pro černou barvu nebo červenou barvu "Flash"* a dále tak umocnit sportovní charakter vozu T-Roc. Paleta laků pro linii Style Line zahrnuje černou, bílou "Pure", hnědou metalízu "Black Oak"* a červenou "Flash"*. Barevná kombinace dodá Vaší oblíbené barvě zajímavý kontrast nebo okouzlující akcent, který zanechá dlouhotrvající dojem a dodá vozu punc originality.

Ukažte všem, kdo jste.

Design vozu T-Roc, jenž se vyznačuje vysokou kvalitou, citem pro detail a avantgardním přístupem, projevuje svůj charakter. Pozoruhodným detailem je výrazný C-sloupek karoserie, jehož leštěná chromovaná lišta zdůrazňuje prodlouženou linii střechy evokující tvary kupé. Výrazná přední partie a čisté linie bočních partií pak propůjčují vozu T-Roc dojem síly a jsou projevem sebejistoty.

Sportovní tvary kupé, stejně jako dlouhý rozvor a krátké přesahy karoserie opticky prodlužují tento kompaktní crossover. Velký vstup vzduchu vpředu, boční prahy s černými lištami se zrnitým povrchem a mohutný difuzor na zádi projevují dynamiku, která se ve voze skrývá; současně jsou příslibem radosti z jízdy.

KONTAKTUJTE NÁS: