Autorizovaný servis Audi v Pardubicích a Hradci Králové

Autorizovaný servis Audi v Pardubicích a Hradci Králové

Hledáte servis, na který se můžete opravdu spolehnout? Rádi dopřáváte sobě i svému automobilu tu nejlepší péči?

Pravidelné servisní prohlídky v autorizovaném servisu pomáhají využít potenciál Vašeho vozu na maximum! Současně udržují vyšší zůstatkovou hodnotu automobilu, což se může hodit v momentě, kdy se rozhodnete svůj vůz prodat nebo v okamžiku, kdy potřebujete jednoduchou cestou dohledat historii péče a oprav Vašeho automobilu.

Výhody autorizovaného servisu

  • Přímý příjem
  • 100% tovární záruka na práci a originální náhradní díly
  • Normované procesy
  • Certifikovaný tým mechaniků
  • Splnění testů kvality
  • Servisní úkony dle přísných standardů
  • Slevy pro stálé zákazníky


Autocentrum BARTH autorizovaný servis vozů Audi v Pardubicích a Hradci Králové Vám NAVÍC nabízí:

  1. Servisní dílenské akce – kvalita každého vozu Audi, reklamace a případný výskyt určitých technických jevů jsou ze strany výrobce pravidelně sledovány. Prostřednictvím servisních dílenských akcí (SDA) se tak výrobce snaží předcházet potížím zákazníka, přičemž veškerá prováděná preventivní řešení technického problému jsou zcela zdarma.
  2. Audi MyCard – nový program pro majitele vozů značky Audi, který přináší svému majiteli řadu výhod. Vybírat lze z bezplatné verze Service nebo můžete sáhnout po rozšířené verzi Service+.
  3. Audi Servisní balíčky – aneb Možnost, jak si předplatit servisní úkony na dobu 5 let nebo dle počtu najetých kilometrů. Díky této službě získáte kontrolu nad svými výdaji spojenými s údržbou vozidla a vyhnete se tak možným změnám cen práce, úkonů i náhradních dílů.
  4. Audi Záruka mobility – zajištění asistenční služby v případě poruchy Vašeho automobilu (platí pro všechny vozy, které byly zakoupeny po 1. lednu 2000 na území ČR).
  5. Audi Repair Concept – nová služba pro majitele starších vozů značky Audi, která spočívá v opravě poškozených vysokonákladových dílů, kdy poškozený díl nevyměníme za nový, ale pošleme jej na opravu přímo výrobci. V takovém případě jsme schopni vyměnit poškozenou součástku za opravený díl a tím Vám ušetřit až 80 % nákladů oproti montáži nového originálního dílu.
  6. Specialista oprav po nehodách – aneb Záruka odborné opravy vozidel po nehodě.
  7. Audi Fleet Service – program, který se vyplatí fyzickým osobám i firmám, které disponují alespoň dvěma vozy Audi nebo rovnou celou flotilou vozidel. V rámci této služby nabízíme (kromě standardních servisních služeb Audi) celou řadu exkluzivních výhod, které ušijeme na míru přímo Vám a Vaší společnosti. Stačí využít služeb osobního fleetového servisního poradce a přenechat péči o svou flotilu vozů nám.
  8. Akční nabídky – zajímavé a výhodné akce Audi v průběhu celého kalendářního roku.
  9. Pick-up servis – vyzvednutí vozu u Vás doma či před kanceláří. V případě využití této služby se nemusíte o nic starat. Jakmile bude Váš vůz plně servisován, opětovně jej přistavíme na místo určení.
  10. Nonstop Servise Mobil – odtahová služba, která je Vám k dispozici 24 hodin denně.
  11. 50% sleva na zapůjčení náhradního vozu – nabízíme zapůjčení náhradního vozu, díky kterému budete mobilní po celý čas servisní opravy.
  12. Komfortní prostředí pro Vás i Váš automobil – příjem do servisu probíhá v moderním a vyšperkovaném showroomu, kde máte k dispozici wifi připojení zdarma, pohodlné posezení i čerstvou kávu. Vstřícný personál s dobrou náladou je pak samozřejmostí.

Přečtěte si ještě více informací a další důvody proč zvolit náš autorizovaný servis vozu.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Naši servisní poradci v Pardubicích a Hradci Králové Vám rádi zodpoví jakékoliv dotazy týkající se autorizovaného servisu Audi.

Kontakty Pardubice - Hůrka  Kontakty Hradec Králové - Bratří Štefanů

V případě, že se již blíží pravidelný servisní interval Vašeho vozu Audi, využijte náš online formulář a rezervujte si svůj termín ještě dnes. 
Těšíme se na Vaši návštěvu. Váš autorizovaný servisní tým Audi v Pardubicích a Hradci Králové.

Online objednávka do servisu >

Pobočka Hradec Králové
Pobočka Hradec Králové
Pobočka Hradec Králové
Pobočka Hradec Králové
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice