Autorizovaný servis OPEL v Pardubicích

Autorizovaný servis OPEL v Pardubicích

Hledáte spolehlivého partnera pro Váš vůz? Očekáváte v péči a starostlivosti o Váš automobil víc než jenom servis?

V tom případě přijeďte k nám do Autocentrum BARTH. Nabízíme kompletní servisní služby, které udržují vyšší zůstatkovou hodnotu Vašeho vozu a zároveň zajišťují jeho plynulý provoz a komfortní jízdu pro celou posádku, ať už se vydáte kamkoliv!
Pokud chcete, aby Vám byl automobil 100% oporou na cestách, dopřejte mu pravidelnou údržbu, nejmodernější diagnostické přístroje, originální produkty i náhradní díly a profesionální péči.

Výhody autorizovaného servisu

  • Přímý příjem
  • 100% tovární záruka na práci a originální náhradní díly
  • Normované procesy
  • Certifikovaný tým mechaniků
  • Splnění testů kvality
  • Servisní úkony dle přísných standardů
  • Slevy pro stálé zákazníky

autorizovaný servis Opel Pardubice

Autocentrum BARTH autorizovaný servis vozů OPEL v Pardubicích Vám NAVÍC nabízí:

  1. Classic Servis – aneb Čím starší vůz OPEL, tím levnější opravy. Program určený pro vozy značky OPEL starší 4 let, který umožňuje čerpání slevy na originální náhradní díly dle stáří Vašeho vozidla. V rámci programu získá Váš automobil díly stejné kvality, které byly použity při jeho výrobě, čímž zajistíte vozidlu maximální možnou kompatibilitu a prodloužíte jeho životnost.
  2. Profesionální přístup a komfortní prostředí – zakládáme si na precizně odvedené práci a spolehlivosti. Příjem vozu do servisu probíhá ve Vámi vybraném termínu v příjemných prostorách moderního showroomu, kde naleznete horkou kávu i wifi připojení zdarma.
  3. 50% sleva na zapůjčení náhradního vozu – nabízíme zapůjčení náhradního vozu, díky kterému budete mobilní po celý čas servisní opravy.
  4. Výhodné akční nabídky – zajímavé a výhodné akce v průběhu celého kalendářního roku.
  5. Pick-up servis – vyzvednutí vozu u Vás doma či před kanceláří. V případě využití této služby se nemusíte o nic starat. Jakmile bude Váš vůz plně servisován, opětovně jej přistavíme na místo určení.
  6. Nonstop Servise Mobil – odtahová služba, která je Vám nepřetržitě k dispozici.

Přečtěte si ještě více informací a další důvody proč zvolit náš autorizovaný servis vozu.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Naši servisní poradci v Pardubicích Vám rádi zodpoví jakékoliv dotazy týkající se autorizovaného servisu OPEL.

Kontakty Pardubice - Hradecká 

V případě, že se již blíží pravidelný servisní interval Vašeho vozu, využijte náš online formulář a rezervujte si svůj termín ještě dnes. 
Těšíme se na Vaši návštěvu. Váš autorizovaný servisní tým OPEL v Pardubicích.

Online objednávka do servisu >

Pobočka Pardubice - Hradecká
Pobočka Pardubice - Hradecká
Pobočka Pardubice - Hradecká
Pobočka Pardubice - Hradecká