Autorizovaný servis SEAT v Pardubicích

Autorizovaný servis SEAT v Pardubicích

Hledáte oporu, zázemí a kvalitní služby, na které se můžete spolehnout v jakékoliv situaci? Chcete něco víc než jenom servis? V tom případě přijeďte k nám do Autocentrum BARTH. U nás na Vás čekají kompletní servisní služby a ještě mnohem víc!

Pravidelné servisní prohlídky prováděné zkušenými mechaniky poskytují Vašemu automobilu profesionální péči, která je ideální cestou pro zajištění bezproblémového a komfortního chodu Vašeho vozidla.

Výhody autorizovaného servisu

  • Přímý příjem
  • 100% tovární záruka na práci a originální náhradní díly
  • Normované procesy
  • Certifikovaný tým mechaniků
  • Splnění testů kvality
  • Servisní úkony dle přísných standardů
  • Slevy pro stálé zákazníky

autorizovaný servis SEAT Pardubice

Autorizovaný servis BARTH vozů SEAT v Pardubicích Vám NAVÍC nabízí:

  1. Service nebo Service Plus – aneb Výhodné servisní balíčky pro majitele vozů, kteří rádi využívají výhodné nabídky v oblasti pravidelné péče a starostlivosti o svůj automobil.
  2. SEAT MyCard – zákaznická karta pro majitele osobních vozů SEAT, která je vázaná na konkrétní vozidlo ve vlastnictví fyzické osoby. K využívání služby Service Vám postačí pouhá registrace (služba je zcela zdarma). V případě, že máte zájem o služby Service+, kde získáte ještě něco navíc (výměna kompletních kol včetně vyvážení, výměna brzdové kapaliny nebo předních stíracích lišt, 10% sleva na Originální příslušenství), vystačíte si s jednorázovým poplatkem a pak už jenom pohodlně čerpáte své výhody.
  3. Kolekce SEAT – stylové oblečení a praktické doplňky nejen pro majitele vozů SEAT
  4. 50% sleva na zapůjčení náhradního vozu – nabízíme zapůjčení náhradního vozu, díky kterému budete mobilní po celý čas servisní opravy.
  5. Nonstop Servise Mobil – odtahová služba, která je Vám k dispozici 24 hodin denně.
  6. Výhodné ceny za servisní úkony – svým zákazníkům nabízíme výhodné ceny nejen za práci, ale také za originální díly značky SEAT.
  7. Akční a zvýhodněné nabídky – atraktivní balíčky, programy a akce v průběhu celého roku.
  8. Komfortní prostředí pro Vás i Váš automobil – příjem do servisu probíhá v moderním a vyšperkovaném showroomu, kde máte k dispozici wifi připojení zdarma, pohodlné posezení i čerstvou kávu. Vstřícný personál s dobrou náladou je pak samozřejmostí.

Přečtěte si ještě více informací a další důvody proč zvolit náš autorizovaný servis vozu.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Naši servisní poradci v Pardubicích Vám rádi zodpoví jakékoliv dotazy týkající se autorizovaného servisu SEAT.

Pardubice - Hůrka

V případě, že se již blíží pravidelný servisní interval Vašeho vozu, využijte našeho online objednávkové formuláře.
Těšíme se na Vaši návštěvu. Váš autorizovaný servisní tým SEAT v Pardubicích.

Online objednávka do servisu >

Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice