Autorizovaný servis Volkswagen v Pardubicích a Hradci Králové

Autorizovaný servis Volkswagen v Pardubicích a Hradci Králové

Chcete, aby Vám byl automobil 100% oporou na cestách u nás, ale také v zahraničí? Potřebujete se na svůj vůz spolehnout, ať už se vydáte kamkoliv?

V tom případě mu dopřejte pravidelné servisní prohlídky pod taktovkou autorizovaného servisu, díky kterým Váš automobil získá profesionální péči, která zaručí zachování jeho vyšší hodnoty a prodlouží jeho životnost na maximum.

Výhody autorizovaného servisu

  • Přímý příjem
  • 100% tovární záruka na práci a originální náhradní díly
  • Normované procesy
  • Certifikovaný tým mechaniků
  • Splnění testů kvality
  • Servisní úkony dle přísných standardů
  • Slevy pro stálé zákazníky

autorizovaný servis Volkswagen Pardubice

Autocentrum BARTH autorizovaný servis vozů Volkswagen v Pardubicích a Hradci Králové Vám NAVÍC nabízí:

  1. Záruka mobility – veškeré služby, které jsou součástí Záruky mobility, jsou v rámci celé České republiky poskytovány zdarma. V případě, že využijete službu v zahraničí – náklady Vám proplatí tuzemský autorizovaný servisní partner Volkswagen (platí pro nové osobní vozy Volkswagen zakoupené po 1. lednu 2000 a pro nové čistě elektrické osobní vozy Volkswagen zakoupené po 1. lednu 2014).
  2. Náhradní vozy servisu za zvýhodněnou sazbu ½ den – s námi zůstanete po dobu opravy Vašeho vozu vždy mobilní, náhradních vozů máme dostatek.
  3. Příjemné prostředí – příjem do servisu se nachází v moderním showroomu, kde na Vás čeká komfortní zázemí s čerstvou kávou, pohodlným posezením i wifi zdarma.
  4. Servis Volkswagen pro elektromobily a hybridní modely – jelikož jdeme s dobou, poskytujeme servis na míru také Vašemu elektromobilu, který se vyznačuje menší potřebou návštěv v servisu a také nižšími náklady na údržbu vozu.
  5. Servisní dílenské akce – nejen kvalita každého vozu, ale také reklamace a případný výskyt určitých technických jevů jsou pravidelně sledovány. Výrobce se tak snaží předejít případným potížím zákazníka, a to právě prostřednictvím servisních dílenských akcí neboli SDA.
  6. Volkswagen Servisní balíčky aneb Na 5 let máte vystaráno – servisní úkony jsou po dobu platnosti služby (varianta Service nebo Service Plus) plně kryty, a to bez ohledu na inflaci či zdražování náhradních dílů.
  7. Volkswagen MyCard – nový program plný výhod v našem servisu. Stačí se zaregistrovat, zvolit si Autocentrum BARTH za domovský servis a čerpat výhody jako např. příprava a zajištění STK, výměna kompletních kol včetně vyvážení a mnohé další.
  8. Specialista oprav po nehodách – aneb Záruka odborné opravy vozidel po nehodě.
  9. Akční nabídky – výhodné akce v průběhu celého roku, které potěší nejednu peněženku.
  10. Pick-up servis – vyzvednutí vozu u Vás doma či před kanceláří. V případě využití této služby se nemusíte o nic starat. Jakmile bude Váš vůz plně servisován, opětovně jej přistavíme na místo určení.
  11. Nonstop Servise Mobil – odtahová služba, která je Vám k dispozici 24 hodin denně.

Přečtěte si ještě více informací a další důvody proč zvolit náš autorizovaný servis vozu.

V případě zájmu o bližší informace kontaktujte naše servisní poradce v Pardubicích či Hradci Králové. Rádi Vám s pravidelným servisem Vašeho vozu pomůžeme.

Kontakty Pardubice - Hůrka  Kontakty Hradec Králové - Bratří Štefanů

Pakliže máte zájem o rezervaci v našem autorizovaném servisu, využijte online formulář a rezervujte si svůj termín ještě dnes.
Těšíme se na Vaši návštěvu. Váš autorizovaný servisní tým Volkswagen v Pardubicích a Hradci Králové.

Online objednávka do servisu >

Pobočka Hradec Králové
Pobočka Hradec Králové
Pobočka Hradec Králové
Pobočka Hradec Králové
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice
Pobočka Pardubice