Zcela nové modely Kia Ceed a Kia Sportage jsou tu pro Vás

Zcela nové modely Kia Ceed a Kia Sportage jsou tu pro Vás

Nezmeškejte skvělou nabídku novinek Kia Ceed a Kia Sportage, které jsou pro Vás připravené skladem a ihned k odběru.

Život je takový, jaký si ho uděláte. Vítejte ve světě KIA.
Život je úžasný. Je zářivý, nepředvídatelný a vzrušující ve všech ohledech. Cokoliv se stane, kamkoliv se vydáte a vše, co objevíte, Kia bude vždy u toho. U značky Kia jsme zasvětili své životy tomu, abychom se podíleli na vytváření lepší budoucnosti. To je důvod, proč vyvíjíme a vyrábíme automobily, které vám umožní objevovat nové horizonty. Automobily se vzrušujícím designem, pokrokovými technologiemi a promyšlenými detaily. Automobily, jejichž kvalitu potvrzuje výjimečná 7letá záruka. Vše, co děláme, má jediný cíl: vždy naplnit vaše představy. Říkáme tomu umění překvapit. Nyní vás zveme na bližší prohlídku, která vám jedno překvapení odhalí.

JEDINEČNÁ KIA NABÍDKA JE TU PRO VÁS

ZCELA NOVÉ MODELY KIA CEED A KIA SPORTAGE
Půvobný design nových modelů prostě vyčnívá z davu a každý den nepřestává ohromovat. Stylové prvky, chytré technologie a ušlechtilé detaily si zaslouží u modelů Kia Sportage a Kia Ceed to nejvyšší uznání. Pokud Vás tyto modely zaujaly hned na první pohled, je ten nejvyšší čas na důkladnou prohlídku. Kontaktujte naše prodejce, domluvte si předvaděcí jízdu, nastupte a zažijte je na vlastní kůži. Budete ohromeni! 

  • AKČNÍ CENA MODELU KIA CEED: 339 900 Kč

  • OPERATIVNÍ LEASING: Již za 4.420 Kč bez DPH

VE SPRÁVNÉ DOBĚ NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ

Chcete-li si skutečně užívat každou jízdu, jste zváni. Chcete-li vypadat a cítit se skvěle, pak jste s námi na stejné vlně. A pokud si myslíte, že by dynamický design měl být příslibem dynamické jízdy, pak jste k sobě nalezli ideálního partnera v podobě nového modelu Kia Ceed. Jeho odvážné nové stylistické prvky, mezi něž patří výrazná maska chladiče, obklopená světlomety LED a světly LED pro denní svícení ve stylu ledové kostky“, chromované okenní lišty a sportovní pneumatiky Michelin na dvoubarevných 17“ kolech z lehké slitiny, okamžitě upoutají Vaši pozornost. Zkrátka nový Ceed má vše potřebné pro znovuobjevování zábavy za volantem a ještě většího nadšení z jízdy.

Více o modelu KIA CEED - zde   BARTH OPERÁK - zde

  • AKČNÍ CENA MODELU KIA SPORTAGE: 475 900 Kč

  • OPERATIVNÍ LEASING: Již za 6.114 Kč bez DPH

CESTA JE CÍL
Nová Kia Sportage Nová Kia Sportage vám nabídne mnohem víc, než očekáváte. Ještě úžasnější osobitý design. Ještě víc nejmodernějších technologií. Ještě víc vyspělých prvků, které zvýší váš komfort a bezpečnost. Ještě víc důvodů, proč se vydávat za dobrodružstvím a využívat příležitosti, které přináší každý den. S tímto vozem objevíte zcela nový způsob, jak pohlížet na svět. Budete objevovat. Podnikat odvážné akce. Zvládat daleké cestování i krátké jízdy. Nalézat nová dobrodružství a nová místa. Nový model Sportage nabízí tolik inovací, stylu a komfortu pro vaše potěšení. Je to dokonalý vůz, v němž bude každá cesta nezapomenutelným zážitkem.

Více o modelu KIA SPORTAGE - zde   BARTH OPERÁK - zde