Niro je jen jedno. Ale nabízí tři různé druhy pohonu.

Niro je jen jedno. Ale nabízí tři různé druhy pohonu.

Rodina vozů Kia Niro. Nic není jako Niro.

Nová elektrifikovaná rodina Kia Niro stanovuje svým dynamickým designem nová měřítka pro hospodárnou jízdu. Výrazné tvary aerodynamické karoserie okamžitě zaujmou. Nový model Niro bezpočtem přitažlivých stylistických prvků – od odvážného designu přídě se světlomety LED přes aerodynamickou siluetu a zadní spoiler až po prémiový interiér – jasně říká, že jeho styl odpovídá pozoruhodným výkonům.

U každé verze modelu Niro existuje tolik důvodů, proč ji budete milovat. Zde je alespoň několik z nich:

  1. Tři různé druhy pohonu s delším dojezdem a pohotovějšími reakcemi
  2. Inovativní nastavení vozidla a víceprvková zadní náprava umožňují zážitky z opravdu dynamické jízdy
  3. Pozoruhodná škála chytrých technologií pro ještě větší bezpečnost a potěšení z jízdy
  4. Největší vnitřní prostor ve své třídě, k tomu obrovský zavazadlový prostor a vysoká nejvyšší přípustná hmotnost přívěsu (platí pro hybridní verze)

Kia Niro ve třech verzích

Které Niro se pro Vás nejlépe hodí?
 

E-NIRO: PLNĚ ELEKTRICKÉ S DOJEZDEM 455 km

Cena od 1 149 980 Kč

Vypadá to, že chcete snížit emise CO2 na nulu. To je skvělé! Crossover Kia e-Niro s výkonným elektromotorem a možností rychlého nabíjení nabízí neuvěřitelný kombinovaný dojezd až 455 km. To znamená čistě elektrická jízda v kombinaci s maximální praktičností v každodenním provozu. Elektromobil Kia e-Niro je koncipován jak pro městský provoz, tak i pro cestování na dlouhé vzdálenosti. Proto s ním dojedete kamkoli. Rychlá je i jízda: Elektromotor s nejvyšším výkonem 150 kW (204 k) přemění elektrickou energii z akumulátorů na zrychlení z 0 na 100 km/h za 7,8 sekundy – to je opravdu dynamický start, který ladí s odvážným designem.

3 servisní prohlídky ZDARMA

Nárok na 3 postupně následující servisní prohlídky dle dosaženého počtu najetých kilometrů nebo uplynulé době od zakoupení vozu vzniká všem zákazníkům, kteří si nyní zakoupí nový vůz e-Niro u našich prodejců.

Zjistit více o modelu e-Niro >  Stáhnout ceník >

Kia e-Niro

NIRO PLUG-IN HYBRID: TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVĚTŮ

Cena od 999 980 Kč

Niro Plug-in Hybrid kombinuje motor GDI 1,6 litru se sadou lithium-polymerových akumulátorů o kapacitě 8,9 kWh (výkon 59 kW), čímž dokonale vyvažuje požadavky na optimální hospodárnost a čistou elektrickou jízdu ve městě s nulovými emisemi a dojezdem až 65 km (ve městě). Niro Plug-in Hybrid používá také šestistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovku pro ještě větší potěšení z podmanivé jízdy. V městském provozu můžete používat elektromotor napájený z akumulátorů a před jízdou na delší vzdálenost stisknutím tlačítka "přejít zpět do hybridního režimu". Sadu akumulátorů můžete prakticky nabíjet z elektrické zásuvky.

Zjistit více o modelu Niro PHEV >  Stáhnout ceník >

Kia Niro hybrid


NIRO HYBRID: HOSPODÁRNÝ A VŠESTRANNÝ

Cena od 694 980 Kč

Jezdíte často ve městě a hledáte elegantní, ekologický automobil? Kia Niro kombinuje praktičnost a atletická styl crossoveru s hospodárností a ekologičností hybridního systému. Výsledkem je snadné zvládání městského provozu s častým zastavováním. U modelu Niro Hybrid motoru GDI 1,6 litru vypomáhá lithium-polymerový akumulátor o kapacitě 1,56 kWh (výkon 42 kW), který je ideálním pomocníkem při rozjezdech vozu. Akumulátor nelze externě dobíjet ze zásuvky, dobíjí se přímo jízdou.

Zjistit více o modelu Niro HEV >  Stáhnout ceník >  Nabídka vozů skladem >


 7 let záruka Kia

Všichni majitelé vozů Kia Niro těží z výhod naší jedinečné 7leté záruky na nový vůz, s omezením na 150 000 km (až 3 roky bez omezení; od 4. roku do ujetí 150 000 km). Záruka je přenosná na následné majitele a zaručuje vysokou zůstatkovou hodnotu při prodeji ojetého vozidla.

KONTAKTUJTE NAŠE PRODEJCE VOZŮ KIA, KTEŘÍ VÁM RÁDI PORADÍ A POMOHOU S VÝBĚREM NOVÉHO VOZU NIRO.

Pardubice - Dubina

Jan Zběhlík

Jan Zběhlík

vedoucí prodeje vozů Kia

jan.zbehlik@autocentrum.cz