AUDI QUATTRO BONUS! Získejte pohon 4x4 ke svému novému vozu Audi

AUDI QUATTRO BONUS! Získejte pohon 4x4 ke svému novému vozu Audi

Je čas koupit si to pravé Audi. To pravé pro vás s pohonem 4x4.

POHON QUATTRO NYNÍ V CENĚ VOZU

Teprve s pohonem všech čtyř kol quattro objevíte ryzí charakter Audi a jeho vynikající jízdní vlastnosti. Pohon všech kol quattro je již více než čtyři dekády symbolem bezpečné a sportovní jízdy na jakémkoli povrchu. Získejte ke svému vozu 4x4 jako bonus, lze využít i na ostatní modely a motorizace. Platí pro podnikatele i soukromé osoby.

Zobrazit nabídku vozů Audi >


AUDI A4 ALLROAD 40 TDI 150 kW, QUATTRO

Akční cena již od 1.103.900 Kč s DPH

(912.314 Kč bez DPH)

Díky kombinaci standardně dodávaného pohonu všech kol quattro, vysoce výkonného motoru a specifického "allroad" podvozku na Vás udělá dojem i při jízdě v terénu.

Charakteristický design exteriéru Audi A4 allroad quattro jasně poukazuje na terénní povahu tohoto charismatického vozu. K offroadovým znakům patří mimo jiné i barevně zvýrazněné lemy blatníků, které svým odstínem ladí s předním a zadním nárazníkem i s vnějšími prahy. Zmíněné offroadové prvky jsou lakovány v matně šedém odstínu s výraznou texturou, ale na přání jsou k dispozici také v metalickém provedení nebo v barvě karoserie. Kola jsou u této varianty o 12 milimetrů větší než u základního modelu, což znamená širší rozchod vpředu i vzadu. Při pohledu na záď upoutá pozornost specifický difuzor s integrovanými lichoběžníkovými koncovkami výfuku a nechybí zde ani ochrana proti podjetí. Vpředu zaujme mohutná jednodílná maska chladiče Singleframe s masivními svislými žebry, což je nezaměnitelné provedení. 

Více o modelu Audi A4 Allroad >

 


AUDI A6 ALLROAD 40 TDI 150 kW S tronic, QUATTRO

Akční cena již od 1.416.900 Kč s DPH

(1.170.992 Kč bez DPH)

Pokud jde o jízdní dynamiku a komfort, Audi A6 allroad quattro je skutečně všestranně nadaným vozem. Standardně dodávaný pohon všech kol quattro zajišťuje lepší trakci, vysokou úroveň bezpečnosti i příjemně hbité reakce vozu. Součástí systému je integrovaná technologie ultra, jejímž úkolem je neustále monitorovat jízdní podmínky a v závislosti na situaci rozdělovat hnací moment mezi přední a zadní nápravu. Mimo to je vůz standardně vybaven vzduchovým odpružením s adaptivními tlumiči, které automaticky reguluje světlou výšku vozu. Podvozek tohoto modelu může být až o 45 mm výše než u modelu Audi A6 Avant. Audi A6 allroad quattro je již ve standardu vybaveno také systémem dynamické změny jízdního režimu Audi drive select, který Vám umožní aktivně ovlivňovat jízdní vlasntosti vozu: k dispozici je sedm režimů včetně režimů "allroad" a "offroad" pro jízdu po nezpevněných cestách. Další výhodou je možnost výběru ze tří výkonově odstupňovaných variant motoru 3.0 TDI - 180 kW (245 koní), 210 kW (286 koní) nebo 253 kW (344 koní).

Více o modelu Audi A6 Allroad >    

 


AUDI Q7 45 TDI 170 kW, QUATTRO

Akční cena již od 1.496.900Kč s DPH

(1.237.107 Kč bez DPH)

Audi Q7 přináší řidiči pocit dokonalého pohodlí. Interiér je zařízen ve stylu luxusního salónku a inteligentní technologie se starají o mimořádný jízdní komfort. Aktivní stabilizace náklonu karoserie snižuje přetížení při akceleraci, brzdění a průjezdu zatáčkami, takže jízda zůstává v každé situaci příjemná. S 360° kamerami budete mít dokonalý přehled o prostoru kolem vozu. Systém širokoúhlých kamer zabírá veškeré objekty v blízkosti karoserie a v reálném čase z nich vytváří kompletní obraz. Takže například parkování si ulehčíte pohledy z různých úhlů včetně ptačí perspektivy.

Více o modelu Audi Q7>


AUDI Q8 45 TDI 170 kW, QUATTRO

Akční cena již od 1.635.900 Kč s DPH

(1.351.983 Kč bez DPH)

Audi Q8 Vám bude na silnici dělat radost svou silou, dynamikou a efektivitou: jeho čistě mechanický mezinápravový diferenciál přenáší za běžných okolností hnací sílu na přední a zadní nápravu v poměru 40:60. V případě potřeby je většina hnací síly dodávána nápravě s lepší trakcí. Kromě standardního progresivního řízení, jehož přímost roste se zvětšováním úhlu otočení volantu, nabízí Audi na přání systém řízení všech kol. Jedná se o systém, který natáčí zadní kola až o 5 stupňů: při jízdě nízkou rychlostí v opačném směru než přední kola, čímž se zvýší agilita vozu, a při jízdě vysokou rychlostí ve stejném směru, což přispívá k vyšší stabilitě. Zásadní výhodou je také technologie částečně hybridního pohonu, tzv. mild hybrid (MHEV), která přináší vyšší efektivitu.

Více o modelu Audi Q8 >

Akce Quattro bonus je platná i na ostatní modely a motorizace. Pro více informací kontaktujte naše prodejce vozů Audi, kteří Vám rádi zpracují cenovou nabídku. Vyobrazené modely jsou pouze ilustrativní. 

Tato limitovaná nabídka je platná na rok 2024 nebo do odvolání. Platí pro podnikatele i soukromé osoby.

Zobrazit nabídku vozů Quattro bonus >

Hradec Králové - Bratří Štefanů 985

Tomáš Kraus

Bc. Tomáš Kraus, DiS.

prodejce vozů

tomas.kraus@autocentrum.cz